כללי מה עם ה"חבר"?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג מה קורה עם פרוייקט ה"חבר" בבית שמש?
אני שואלת בכוונה בפורום הזה כי חשוב לי מה קורה עם גרפיקאים עם חסימה מתאימה (תמונות, מדריכים וכו')
יש לי אתרוג במסלול גרפיקאים ולא קיבלתי תשובה עד היום...מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
איפה נתקלת בקושי בשל אי היותך "חבר"?

• הוסף לסימניות
אני מסונן נטפרי, וקירות ביתי מעוטרות בתעודת "חבר" חתומה ע"י רב קהילתינו, וכן כרטיס אישי בכיס, גם חינוך ודוגמה לילדים וגם תזכורת בכיס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עובד אלוקים;1636005:
אני מסונן נטפרי, וקירות ביתי מעוטרות בתעודת "חבר" חתומה ע"י רב קהילתינו, וכן כרטיס אישי בכיס, גם חינוך ודוגמה לילדים וגם תזכורת בכיס...

נט פרי הוקם הרבה אחרי שבקשות ה"חבר" הוגשו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1636004:
איפה נתקלת בקושי בשל אי היותך "חבר"?
לא אמרתי שנתקלתי בקושי, אבל עשו על זה כ"כ הרבה רעש ולא ראיתי כלום מזה.
נוצרה הרגשה שנהיה מין "מעגל חברתי" שרק X ו-Y נכנסים אליו.
נכתב ע"י עובד אלוקים;1636005:

האמת? לא ברור לי מה היתרון בזה, אבל נו, הצטרפתי.
אבל עד שהוצאתי את עצמי להגיד שיש לי אינטרנט חסום, ולהשתייך לחבר'ה הטובים -לא תקבלו אותי? ;)

מה קורה עם שאר הגרפיקאים בעיר?

• הוסף לסימניות
האמת היא ש"חבר" נתנו לכל קהילה שלו להתמודד עם הבעיות שלו, והתוצאה היא שיש קהילות יותר מחמירים ויש פחות

• הוסף לסימניות
בקהילה שלנו עוד לא חילקו לאף אחד

• הוסף לסימניות
ההצלחה של "חבר" נמדדת בזאת ש95% מתושבי העיר הכריזו בקול רם שהם רוצים לגדור גדר מפני המגפה הנוראה של הדור שלנו.

הצעדים המעשיים שלאחר ההצטרפות ל"חבר" היא ע"י הלחץ החברתי שבין איש לרעהו ואנשי ביתו.

והתכניות לעתיד הוא, שכל מוסד תורני הראוי להיקרא "הירא לדבר ה" יתנה את הכנסת הילדים למוסד רק אם הצטרפו לארגון "חבר". ולמיטב ידיעתי, מוסדות רבים נערכים להתנות את חזרת התלמידים למוסדות לשנה הבעל"ט רק לאלו שהצטרפו לארגון חבר.

גילוי נאות. למרות שרציתי מאוד להיות שותף בהפקת התכנית וכל הנלווה - אין לי כל קשר לארגון התכנית. פשוט אני שמח להצטרף לחבורה שהכריזה בקול רם שהם רוצים להישאר יהודים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1636007:
נט פרי הוקם הרבה אחרי שבקשות ה"חבר" הוגשו...

תכנית הסינון שלך - אינה קשורה לארגון "חבר" כלל.
ארגון חבר דורשים שיהיה לך סינון לפי דרישות הקהילה "שלך".
ואם הרב שלך מאשר "נטפרי" או לא משנה מה. אשריך!

• הוסף לסימניות
הולך גם להיות הנחות בחנויות לכל מי שיש תעודה וכרטיס "חבר".
ועוד הרבה הטבות.

(כך הם פרסמו)

• הוסף לסימניות
בקיצור, הצטרפתי ולא קיבלתי תעודה, אז לא כאילו לא הצטרפתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1636502:
בקיצור, הצטרפתי ולא קיבלתי תעודה, אז לא כאילו לא הצטרפתי?

אפשר להתקשר אליהם, ולברר.
ייתכן שהעיכוב הוא בנציג הקהילה שלכם שעדיין לא הזיז ענינים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1636636:
בבית שמש התאחדו כמעט כל הקהילות
וחילקו תעודת "חבר" לכל מי שקיבל התקנות של הקהילה שלו
לגבי מחשב אינטרנט וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסף צבי;1636642:
בבית שמש התאחדו כמעט כל הקהילות
וחילקו תעודת "חבר" לכל מי שקיבל התקנות של הקהילה שלו
לגבי מחשב אינטרנט וכו'
ולמי שאין, יש הגבלות?
או משהו אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1636506:
אפשר להתקשר אליהם, ולברר.
ייתכן שהעיכוב הוא בנציג הקהילה שלכם שעדיין לא הזיז ענינים...

זה ממש נשמע ש"אין לך קשר"...

קצת מחשיד:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1636652:
ולמי שאין, יש הגבלות?
או משהו אחר?
לא יודע בדיוק
נראה לי שתלוי בכל קהילה עם התקנון שלו

המטרה היה לעשות איחוד גדול בין כל הקהילות
כדי שכולם ידעו שחייבים לקבל תעודת חבר
לא יודע כמה זה הצליח
אדרבה שיבואו תושבי בית שמש ויספרו לנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה