כללי מה קורה היום בשוק ה"משכורות"??? סקר לשכירים בלבד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;906301:
לפני שנה וחצי, אני זוכר שקוב חשמל עלה 0.35 אג', היום 0.59 אג'
קיבלתי חוב מים לחודשיים 300 ש"ח
עד לפני שבועיים הייתי קונה תמרי מג'הול ב-10 ש"ח, שבוע שעבר קניתי תמרי מג'הול ב16 ש"ח (60% עליה)

כשעברתי על הפירוט שערכת, נותרתי די אדיש,
אבל בקטע עם התמרים של מג'הול נשברתי.

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;906315:
\

מדהים לראות שמתוך 16 אנשים ששכרם עולה על 10000 ש"ח, 15 הם כאלה שלמדו לבד ורק אחד למד במכללה או משהו כזה

וגם שמתוך 19 אנשים ששכרם עולה על 9.500 בחודש 12 הם גברים

בעוד שמתוך 140 משתתפים: רק 39 גברים (103 נשים)

• הוסף לסימניות
שמתי לב לעוד משהו מעניין בסקר:
נשים עצמאיות בפריפריה מרוויחות יותר מנשים עצמאיות בעיר הגדולה, אבל שכירות בעיר הגדולה מרוויחות יותר ביחס לשכירות בפריפרייה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;906305:
מדובר על 25-30 ש"ח נטו או ברוטו????

30 ברוטו, 25 נטו.... :mad:

נ.ב. עוד לא פתחנו סקר, יש מישהו שיודע/ יכול לפתוח סקר (אני לא הצלחתי) ומוכן להרים את הכפפה?
הסקר צריך להראות פחות או יותר כך:
1. אני מרויח/ה 25 ש"ח לשעה.
2. אני מרויח/ה עד 30 ש"ח לשעה.
3. אני מרויח/ה 30-35 (כולל) ש"ח לשעה.
4. אני מרויח/ה מעל 35 ש"ח לשעה (ומתחת ל-40)
5. אני מרויח/ה מעל 40 ש"ח לשעה (ומתחת ל-50)
6. אני מרויח/ה מעל 50 ש"ח לשעה.

ודוקא בגלל שזה יהיה סקר שלא יכלול שנות נסיון/ מקום לימודים וכדו',
הוא יהיה סקר שמשקף את המצב...(לכן גם כתבתי סכום לשעה כדי שלא יהיה תלוי בהקף המשרה)
(ולכאורה גם ללא שנות נסיון אופציות 1.2 לא אמורות להיות מסומנות... ;) )
מי מוכן לפתוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבי שיינפלד;906326:
וגם שמתוך 19 אנשים ששכרם עולה על 9.500 בחודש 12 הם גברים

בעוד שמתוך 140 משתתפים: רק 39 גברים (103 נשים)

וכן שכיר עם תוספת מהצד מרויח יותר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה