גם אצלי זייף עם העדכונים ובעיקר עובד לללללללללללאאאאאאאאטטטטטטטטטטט...........נכתב ע"י שריתs;1337251:לי בין היתר הוא לא נותן לכתוב, לא נותן לצלצל,
והכי מעצבן- אשכול שפתחתי אתמול- 'סרטי שואה' - ולא קיבלתי שום עדכון במייל (אני רשומה לכל אשכול שאני כותבת בו משו, ולא קיבלתי שום עדכונים , משום מקום)
עכשיו אני עושה שלח תגובה- נראה אם זז משו.......
אני אגיד לך למה זה קורהנכתב ע"י Art Studio;1337265:שמתם לב לכפילויות ההודעות שיש בכל אשכול כמעט?
נכתב ע"י חנון;1337288:אני אגיד לך למה זה קורה
כותבים תשובה ועושים שלח, הדף נטען ולוחצים עוד פעם שלח כדי לזרז את התהליך
בסוף מגלים את ההודעה פעמיים...
נכתב ע"י asf;1337050:כנראה זה בקשר למה שהיה אתמול שכנראה היה התקפה על ההאתר(אתמול בלילה בערך משעה 11:00 האתר היה סגור)
נכתב ע"י park;1337366:נראה שסידרו את הענין. האתר מתחיל לחזור לעצמו.
נכתב ע"י עוד אחד;1337425:נראה לי שנמאס לו (לאתר) מהוויכוחים המטופשים שנערכים כאן לאחרונה..
(אל תקחו באופן אישי, אני גם אוהב להתווכח.. אבל בשבועות האחרונים זה נהיה קצת מוגזם ועבר את גבול הטעם הטוב)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים