מה קורה עם ג'ימייל?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע?
יש עכשיו בעיה שם??????
תודה!

• הוסף לסימניות
לי עובד!:)

• הוסף לסימניות
גם לי היו הרבה תקלות ביומיים האחרונים. מישהו יודע למה?

• הוסף לסימניות
כולכם בנתיב?
אם כן, יתכן שנתיב מנסים כל מיני דרכים כדי לסדר את הענין של הבאז החדש, ויתכן שתוך כדי נחסמת הכניסה לג'ימייל.
אבל זה לא מחייב, יש לפעמים כל מיני נפילות בשרתים שלהם.

• הוסף לסימניות
תנסה לכבות ולהדליק את המחשב מחדש אצלנו זה עבד

• הוסף לסימניות
הבעיה תוקנה ב"ה, הבעיה שנתיב זורקים את הבעיה על 012. ו012 זורקים על נתיב, והלקוחות,נשארים בסנדוויץ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;361798:
כולכם בנתיב?
אם כן, יתכן שנתיב מנסים כל מיני דרכים כדי לסדר את הענין של הבאז החדש, ויתכן שתוך כדי נחסמת הכניסה לג'ימייל.
אבל זה לא מחייב, יש לפעמים כל מיני נפילות בשרתים שלהם.
אני ב"נתיב" שנה ללא תקלות.
אני משתמש בג'ימייל כשרת קבוע, וגם בימים האחרונים הכל עבד כרגיל.
נכתב ע"י sara100;361820:
הבעיה תוקנה ב"ה, הבעיה שנתיב זורקים את הבעיה על 012. ו012 זורקים על נתיב, והלקוחות,נשארים בסנדוויץ....
אני מחובר דרך 013 (התחברתי לבד ולא דרך נתיב, ולנתיב אני משלם בנפרד על החסימה) ואולי זה התשובה... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאן דאמר;361798:
כולכם בנתיב?
אם כן, יתכן שנתיב מנסים כל מיני דרכים כדי לסדר את הענין של הבאז החדש,

סליחה על השאלה, אבל מה הסיבה שהבאז צריך להיות 'מנותב'?

• הוסף לסימניות
אני כבר כמעט שנתיים וללא תקלות. אף אחד לא התכווין להאשים את נתיב.

בשילוב בין 012 לנתיב יש הרבה בעיות, קדירא דבי שותפי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה