התייעצות מה קרה לאלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
אלי אסקספרס בדרך כלל מפתיע או שלוקח מלא מלא זמן יותר ממה שרשום או מגיע מהר היו גם פעמים שלא הגיע בכלל...

• הוסף לסימניות
גם לי התחיל להגיע תוך שבוע וחצי -שבועיים.
אבל-
לי היה נראה שהעלו מחירים באופן כללי, מדובר על מוצרים שאני מזמינה קבוע ואין אותם במחירים הקודמים שמתם לב?

• הוסף לסימניות
גם לי התחיל להגיע תוך שבוע וחצי -שבועיים.
אבל-
לי היה נראה שהעלו מחירים באופן כללי, מדובר על מוצרים שאני מזמינה קבוע ואין אותם במחירים הקודמים שמתם לב?
הרבה חנויות בעלי אקספרס שהיו זולים בעבר כבר אינם כאלה
נראה לי הם רוצים להחזיר לעצמם את הדולרים שנאלצו להחזיר לנו בסכסוכים..
אז הם גובים עוד דולר או שניים.. עד שיצטבר (רק שלפחות אח"כ יורידו שוב) ;)

• הוסף לסימניות
משלוח שלישי מאז שכתבתי את האשכול תוך שבועים שבוע וחצי ממש ממש מופתעת ;)

• הוסף לסימניות
משלוח שלישי מאז שכתבתי את האשכול תוך שבועים שבוע וחצי ממש ממש מופתעת ;)
גם אצלי..
המוצרים האחרונים ממש מפתיעים!
שבוע-שבועיים וחצי זה כבר אצלי
(ויש עוד דברים ישנים שהזמנתי ולא הגיעו. רק האחרונים מסוכות בערך ממש מהירים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה