- הוסף לסימניות
בעיות בהפעלת יוטיוב , שנעצר כל כמה דקות מעצמו ולא נדלק ללא הפעלה מחודשת
זה גם קשור לנטפרי ? משהו ניתקל ?
זה גם קשור לנטפרי ? משהו ניתקל ?
אני מאמין לנטפרי מסיבה פשוטה, כי נכנסתי לחדר מחשבים עם סינון נטפרי ועבד מצויןהנה תגובת נטפרי..
Yisroel : מצד הסינון אין כל חסימה, הדבר נבדק לעומק,
הבעיה נגרמת כתוצאה מחומת האש של מכבי,
ואם הם רוצים הם בהחלט יכולים לפתור את הבעיה.
Yisroel : אכן יש פניות ממשתמשים נוספים, ובדקנו את הנושא, אך מצד הסינון אין כל בעיה,
האתר של האיזור האישי כלל לא עובר דרך הסינון, כך שלא שייך שהבעיה נגרמת כתוצאה מהסינון,
אני לדוגמה גם לקוח של מכבי ולא נתקל בעיות באתר (בנטפרי כמובן).
יתכן שלמכבי יותר קל להאשים את הסינון מאשר לפתור את הבעיות שלהם.
והנה תגובת מכבי:
שלום רב,
הנדון: בהמשך לפנייתך למכבי שירותי בריאות
תודה על פנייתך.
מתנצלים על הקושי.
במידה ויש סנן של נטפרי יש לפנות לבירור מול ספקית האינטרנט נטפרי.
למי אתם יותר מאמינים??
אני לנט פרי. - זה באמת נשמע שהם בדקו.
במחשבה שנייה -
אינני מבין כלום באתרים ובתכנות, אבל יש לי תחושה שהבעיות נגרמות במעברים בין הפלטפורמה הישנה לחדשה - וכל מעבר כזה עובר דרך האתר החיצוני החדש, ועליו יש סינון... ולכן תשובת נטפרי "האתר של האיזור האישי כלל לא עובר דרך הסינון, כך שלא שייך שהבעיה נגרמת כתוצאה מהסינון" איננה רלוונטית.
זוהי תחושתי - אשמח אם מתכנת יתייחס לעניין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים