מה קרה לקובץ?

• הוסף לסימניות
בכל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ של סקצ'אפ אני מקבלת את ההודעה הבאה והקובץ לא נפתח.

קבצים מצורפים

• הודעה מסקצאפ.pdf
    KB 52.8 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
וירוס. תנסי להוריד תהתקנה שיש לך עכשיו ולהתקין מחדש..

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הגרסה שיש לך לא מתאימה
את צריכה גרסת 13 ויש לך 6

• הוסף לסימניות
אני פותחת גירסה 13
ויש לי 8 ואולי 6 שאינם בשימוש.

אם זה אכן וירוס עלי למחוק את כל תוכנות הסקצאפ שיש לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סלונית;2436244:
אני פותחת גירסה 13
ויש לי 8 ואולי 6 שאינם בשימוש.

אם זה אכן וירוס עלי למחוק את כל תוכנות הסקצאפ שיש לי?

לכאורה זה לא ווירוס את צריכה מישהו עם תוגנת סקצאפ מתקדמת יותר שישמור לך את הקובץ בגירסה ישנה יותר....
אם לא דחוף לך את יכולה לשלוח אלי ואשמור לך זאת בסביבות 7 בערב...

• הוסף לסימניות
זה לא נראה וירוס.
אלא קובץ שנשמר בגירסה גבוהה מידי עבורך.
אם את רוצה, את יכולה לשלוח אליי את הקובץ, יש לי סקצ׳אפ 17.

• הוסף לסימניות
תודה , מה המייל שלך(כן)?
מעניין שלכל הקבצים שלי ישנים ואפילו חדשים מהיום אחרי שאני סוגרת אותם אין לי אפשרות לפתוח,

• הוסף לסימניות
שלחתי לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה