מה קרה לקול במחשב שלי????

• הוסף לסימניות
באמצע העריכה פה, אני פתאום מתחילה לשמוע שהקול מעוות לי במחשב כולו.
יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? תענו לי דחוף, אני צריכה לייצא דחוף כמה סרטים ואני לא יודעת אם אני יכולה לייצא ככה חומרים.
תודה!

• הוסף לסימניות
תבדקי אם כל התוכנות שאחראיות על הקול, על אפקטים, אקולייזר וכד'- אם הכל מאופס. אולי מופעל לך איזה אקולייזר שמעוות לך את כל הקול....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1206617:
תבדקי אם כל התוכנות שאחראיות על הקול, על אפקטים, אקולייזר וכד'- אם הכל מאופס. אולי מופעל לך איזה אקולייזר שמעוות לך את כל הקול....
איך אני מגיעה לזה? (חוץ מאפשרויות הקול בלוח הבקרה)

• הוסף לסימניות
ישנה תוכנה שנראית כמו רשמקול כתום כזה. כשפותחים אותה היא בצבע תכלת... חוץ ממנה ומהתוכנה המקורית של המחשב- לא ידוע לי על עוד סוגים.
את יכולה לגשת אליהם דרך שורת המשימות- ליד השעון (ככה זה אצלי) או דרך לוח הבקרה.
אגב, אולי הבעייה ברמקולים שלך? אולי אחד החוטים רופף? או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את התוכנה ששולטת על הסאונד במחשב (חוץ מהחומרה וקול בלוח הבקרה),
כל הסאונד במחשב מעוות לי, למישהו יש פתרון דחוף בשבילי???

• הוסף לסימניות
תודה, כבר הסתדרתי.

• הוסף לסימניות
זה היה בעיה באוזניות. הקטע, שעל ההתחלה חשבתי שזה האוזניות כי הבת שלי טיפלה בהן, וניסיתי ישר להוציא ולשמוע מהרמקולים, אבל עדיין היה קול מעוות. אתמול ניסיתי שוב לחליף אוזניות, והכל הסתדר ב"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה