אני מנסה לפתוח את תוכנות אדובי וזה ההודעה שאני מקבלת: מישהו נתקל פעם? מה עושים?
C ctrl c משתמש מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי הנדסת תוכנה עריכה והפקת סרטים • 12/11/20 הוסף לסימניות #1 אני מנסה לפתוח את תוכנות אדובי וזה ההודעה שאני מקבלת: מישהו נתקל פעם? מה עושים?
אלעזר 1 צוות הנהלה מנהל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית עיצוב פונטים מוזיקה ונגינה UX UI D I G I T A L יוצרי ai 12/11/20 הוסף לסימניות #2 הוא כותב שחסר קובץ עזר מסוים בתוכנה, ויתכן שהתקנה מחודשת של התוכנה תפתור את הבעיה
א -אליה- משתמש סופר מקצוען מקצועני מחשוב עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה תורנית D I G I T A L עימוד ספרים 12/11/20 הוסף לסימניות #3 כנראה שזה הקובץ החסר
C ctrl c משתמש מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי הנדסת תוכנה עריכה והפקת סרטים • 12/11/20 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י אליה גרפיקה ומחשוב: כנראה שזה הקובץ החסר לחצ/י כדי להרחיב... אלפי תודות!!! זה פשוט עזר בשניה אחרי שאני שוברת את הראש על זה כבר כמה שעות...
נכתב ע"י אליה גרפיקה ומחשוב: כנראה שזה הקובץ החסר לחצ/י כדי להרחיב... אלפי תודות!!! זה פשוט עזר בשניה אחרי שאני שוברת את הראש על זה כבר כמה שעות...
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת