מה קרה ל K9 שהפסיק לחסום

• פותח הנושא rubi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
פתאום ללא הודעה מוקדמת אני מגלה שה K9 הפסיק לחסום לי, עד לפני יומיים שלשה
הוא עבד לי.
ניסיתי לחסום הכל, ניסיתי לחסום את כל השעות והימים, ניסיתי להסיר, ועוד פעם להתקין,
ניסיתי עם רשיון אחר, ניסיתי הכל, מה עוד אפשר לעשות.
והמענין הוא שגם במחשב אחר ראיתי את אותה בעיה, אז חשבתי שזה קשור לרשיון ולמייל המשוייך לשניהם, אז גם את זה ניסיתי ע"י רשיון ומייל אחר.
בקיצור לא עובד, וזה דחוף לי מאוד, אודה למי שיודע משהו בענין.

• הוסף לסימניות
מצטרף לשאלה
אני על אתרוג אבל השתמשתי בזה למחשב מסוים שרציתי לאפשר ג'ימייל בלבד.
ופתאום - כל האתרוג פתוח בו.

• הוסף לסימניות
בבקשה מישהו יודע???

דחוף ביותר!!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
טכנאי מהמומחים בתחום התקין לי את התוכנה על המחשב
הכל עבד מעולה, עד שיום אחד התחיל להיפתח דברים
הטכנאי ניסה בכל מיני דרכים לסדר את זה, אך לא הצליח והתייאש....
נאלצתי לעשות חסימה בכסף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריתושתוש;2288848:
גם לי זה קרה
טכנאי מהמומחים בתחום התקין לי את התוכנה על המחשב
הכל עבד מעולה, עד שיום אחד התחיל להיפתח דברים
הטכנאי ניסה בכל מיני דרכים לסדר את זה, אך לא הצליח והתייאש....
נאלצתי לעשות חסימה בכסף

זה משהו שקרה לאחרונה ממש?
כי אצלי זה רק מהימים האחרונים.

• הוסף לסימניות
מומחים, איכם?
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;2287996:
פתאום ללא הודעה מוקדמת אני מגלה שה K9 הפסיק לחסום לי, עד לפני יומיים שלשה
הוא עבד לי.
ניסיתי לחסום הכל, ניסיתי לחסום את כל השעות והימים, ניסיתי להסיר, ועוד פעם להתקין,
ניסיתי עם רשיון אחר, ניסיתי הכל, מה עוד אפשר לעשות.
והמענין הוא שגם במחשב אחר ראיתי את אותה בעיה, אז חשבתי שזה קשור לרשיון ולמייל המשוייך לשניהם, אז גם את זה ניסיתי ע"י רשיון ומייל אחר.
בקיצור לא עובד, וזה דחוף לי מאוד, אודה למי שיודע משהו בענין.

שלום.
זה קרה גם לי במחשב בדיוק לפני שבוע.

מה שעשיתי היה להוריד מחדש ולהתקין את K9 (בלי למחוק את הקודם). אצלי זה פתר את הבעיה.

(בשביל להוריד צריך להיכנס לאתר, להירשם עם אימייל ואז הוא שולח לך ישירות למייל את הלינק להורדת התוכנה. אחכ צריך להתקין על התוכנה הישנה.

הסיסמה נשארה לי אותו הדבר.

אם טכנאי התקין לך, הייתי מציע לך ליצור איתו קשר (או עם אחר שמבין) בשביל לדעת איך בדיוק לסדר את ההגדרות של החסימה.

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
תעברו לנטפרי ותהיו מרוצים (אני שם כמעט שנה ועם הרבה נסיון בחסימות אחרות)

• הוסף לסימניות
ארכוב על הגל

איך אני מגדיר בK9 שהכל יהיה סגור חוץ מgmail יישאר פתוח.

תודה מראש לכל אלו שמציעים נטפרי, יש לי נטפרי, ומחשב אחד בתוך המשרד אני רוצה לחסום לגמרי חוץ מג'ימייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה