דרוש מידע מה שמה של היצירה?

• הוסף לסימניות
ירומה מנגן. הורדתי והיה כתוב שזה מרגש ותו לא.
אשמח לדעת מהו שמה ואיפה ניתן להשיג תווים.

קבצים מצורפים

• Pianist in tears!!!. Most moving piano performance (cut) (1).mp3
    3.4 MB
  • הוסף לסימניות
מנגינה יפה.
תפתחי בקשה בפורום מוזיקה. (אשמח אם תתייגי אותי / תשימי כאן קישור לשם)

• הוסף לסימניות
אין לי גישה:(

• הוסף לסימניות
ירומה מנגן. הורדתי והיה כתוב שזה מרגש ותו לא.
אשמח לדעת מהו שמה ואיפה ניתן להשיג תווים.
קוראים לה PIANIST IN TEARS
ולפי חיפוש רשת עולה כסף לקבל תתוים שלה

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה השם של היצירה. פשוט הפסנתרן בוכה בהסרטה, זה הקטע נראה לי.

תודה בכל זאת.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה השם של היצירה. פשוט הפסנתרן בוכה בהסרטה, זה הקטע נראה לי.

תודה בכל זאת.
אופס נכון
טעיתי,
זה השם-

Elegy for the Victims of the Earthquake and Tsunami​

ופה יש ת'תווים
צריך להרשם כדי להוריד.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אני מחפשת קובץ של השיר אודה ה' מאוד, מאוד מאוד בפי, בותוך רבים אהללנו- של בעלזא נראה לי. שרי ישן אשמח מאוד לעזרה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה אני מחפשת קובץ של השיר אודה ה' מאוד, מאוד מאוד בפי, בותוך רבים אהללנו- של בעלזא נראה לי. שרי ישן אשמח מאוד לעזרה
יש לפתוח נושא חדש כדי שיראו אותו.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכל קהלא - JewishMusic.fm.mp3
    3 MB
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Elegy_for_the_Victims_of_the_Earthquake_and_Tsunami.pdf
    KB 64.6 · צפיות: 55

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה