מה תרצו בסדנא הבאה? כנסו והשפיעו>>>

• הוסף לסימניות
אפשרות אחת:
המשך עבודה בצבעי מים. התמקדות בטכניקה אחת עם התנסות מעמיקה איתה. (אם בחרת באפשרות זו, כתבו במה היית רוצות להעמיק)
אפשרות שנייה:
עבודה בפסטל שמן. או בשפה העממית: פנדה. להכיר את הפנדה מחדש. לא יאומן מה שאפשר להוציא מהצבעים הללו!
כמו במפגש צבעי המים, נכיר את הצבעים, סגנונות עבודה, טריקים ועוד...

מפגש הזום מס. 3 יהיה בעז"ה ביום שני הבא, בשעה 21:00 (מותנה במספר הנרשמות)
נתראה,
רחלי

• הוסף לסימניות
כן גם אני- פנדה
בתקוה שאצליח "להתישב" בזמן "על המחשב"

• הוסף לסימניות
פנדה.
את כל האגרסיות אפשר להוציא על זה בכיף....
בחויה שלי,
מים זה החלקים הטובים, המקומות היפים בנפש.
והפנדה היא לחלקים ה... אאההמממ... :)

• הוסף לסימניות
פנדה תודה

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה עם פנדה
איך נרשמים ?

• הוסף לסימניות
ואוו. נראה שממש אין חילוקי דעות!!
כל המכורות לצבעי המים- לכאן מהר!!!!
אולי תשנו את המאזן...

איך נרשמים?
שולחים מייל לכתובת
racheli.art1
בגימייל
ונשארים מעודכנים
בכל הסדנאות, מיזמים ופרויקטים שאני עושה.
(מבטיחה לא לחפור!)

• הוסף לסימניות
העמקה בצבעי מים. לא משנה באיזו טכניקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה