מודם סלולרי מובנה

• הוסף לסימניות
שלום רב!
אבקש את עזרת הציבור בפתרון בעיה,
יש לי מחשב של לנובו עם מודם סלולרי מובנה ואני מכניס לשם כרטיס סים אך לר רואה אותו על המסך, יש למישהו מידע בענין? חיפשתי ברחבי האינרטנט ולא מצאתי.
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
מישהו משהו?

• הוסף לסימניות
שלום רב!
יש לי מחשב של לנובו עם מודם סלולרי מובנה ואני מכניס לשם כרטיס סים אך לר רואה אותו על המסך, יש למישהו מידע בענין? חיפשתי ברחבי האינרטנט ולא מצאתי.
בתודה מראש
מה זאת אומרת לא רואה אותו על המסך, זה סים לא SD

• הוסף לסימניות
שלום רב!
בתודה מראש
לא מובן?
מה זאת אומרת לא רואה אותו על המסך, זה סים לא SD
אכן כפי שהוא כותב, אמורה להיות תוכנה של המחשב שתתקשר עם הסים ותתחבר דרכו לרשת.
אם זה מחשב חדש אולי תפנה לתמיכה של היבואן.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
המחשב לא ממש חדש ולא נראה לי שאמור להיות תוכנה של הסים אלא חיבור רשת נוסף כמו של אינטרנט וכמו ווי פיי שמופיעים בחיבורי רשת, חשבתי בעבר שיש חוסר של דרייבר אבל לא מצאתי כלום, פניתי לטכנאי והוא אמר שהוא לא מכיר. המחשב מדגם ישן - לנובו t430,
אם יש למישהו כזה מחשב והוא משתמש בזה מאוד אשמח לדעת כיצד וכן אם יש תוכנה ברורה לזה
בתודה מראש לכל המגיבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה