כללי מודעה דרך צדיקים

• הוסף לסימניות
מודעה שמתפרסמת במקומונים, תנו חוות דעת.

קבצים מצורפים

• מודעה-קיץ-לאינטרנט.jpg
    1 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מקסים ומיוחד כמו תמיד!

הרבה זמן לא ראו אותך כאן, נכון?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
לטעמי לא צריך השתקפות במילה נשמה, כי זה נראה חויה עם בשמה.

• הוסף לסימניות
מהמהם!
לדעתי את החלונות עם הפרטים בלי השתקפות (אופסטי)

• הוסף לסימניות
מדהים!!
רק האלמנטים של הבתים וכל מה שיש מאחורה בשקיפות מפריעים, זה נראה ששכחת אותם שם בטעות

• הוסף לסימניות
יפה.

מאחר וזה כבר מתפרסם במקומונים אני מניח שאין טעם להעיר על דברים ספציפיים,
אבל באופן כללי הייתי אומר שהכיוון יפה מאוד, רואים השקעה, אבל צריך עוד טיפה טאצ' שישדרג את זה כמה רמות למעלה - לא להשתמש ברזולוציה נמוכה ולהגדיל אותם למוות, להקפיד על צריבות מדוייקות יותר, ואת התלת מימד יש לשפץ.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהעלית ב-CMYK
מאד זרחני.

את דעתח את כבר יודעת :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;417923:
מקסים ומיוחד כמו תמיד!

הרבה זמן לא ראו אותך כאן, נכון?

תודה רבה,
אכן זה נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;417943:
מדהים!!
רק האלמנטים של הבתים וכל מה שיש מאחורה בשקיפות מפריעים, זה נראה ששכחת אותם שם בטעות

ניסיתי להכניס לכאן, איך אומרים, קצת נשמה(קברי צדיקים)

• הוסף לסימניות
המודעה מקסימה, מעבירה מסר ואווירה.

• הוסף לסימניות
נוף עוצר נשימה ביצוע מדהים והרעיון עוד יותר

• הוסף לסימניות
מודעה יפיפיה
אחת המודעות שהתעכבתי עליה!!
ובכל זאת אני מצטרפת לדעה שהבתים ''הקברי צדיקים'' ברקע עושים רעש מיותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה