כללי מודעה - השכרת רכב לפורים

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• Hertz.jpg
    KB 495.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
שים לב, הקובץ שהעלית פגום.
על פניו נראה מענין ומסקרן.

• הוסף לסימניות
וואו!
מיוחד ויפהפה!!!

לדעתי הקו הצהוב הימני מיותר.
לתשומת לב:
רשמת *להזמין, מקובל לשים את הכוכבית אחרי המילה ולא לפניה.

• הוסף לסימניות
:D

• הוסף לסימניות
יפיפה!!!
גם לדעתי הצהוב בצד מיותר,
שים לב- הרגל השניה של הליצן נראית קצת תלושה...באויר....

• הוסף לסימניות
:D:Dסוכן פרסום חדש
וסוכן רכב חדש :eek:

• הוסף לסימניות
גם הרגל תלויה באויר
אבל עוד יותר לא האהבתי את המשלוח מנות המצורף על היד

• הוסף לסימניות
עדיף לכתוב א. בראון, אחרת אנשים יירתעו

• הוסף לסימניות
:D:D:D

עוד לא קלטתם את NG? :)

קבלת הרכב בטיז אל נבי...

זה לפורים...:D

• הוסף לסימניות
לא זה אמיתי ראיתי את זה תולה בנתניה

• הוסף לסימניות
עכשיו באמת הצחקת אותי.
אם כך אז אני ממש חייבת הסבר לגבי השם. חיפשתי קצת הומור חוץ מהשם של הסוכן וחוסר מספר לא מצאתי.
בכולופן הצחקת אותי עוד יותר.

• הוסף לסימניות
רעיון מדליק.
אני מקווה שזה לא לפרסום בבני ברק,
שם עדיף לסחוב את המשלוחי מנות 10 פעמים ברגל ולא להתקע שעות בכבישים... עם ריסוסים מרעננים, נפצים וכל החבר'ה הטובים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה