כללי מודעה חנות נעליים | עם דגמים

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם יורשה לי להציע הצעה מהניסיון:
אם הלקוח שלכם מוכן להשקיע קצת, אני ממליץ בחום להשתמש בצילומי סטודיו מקצועיים.
אפשר לבסס תדמית סופר-איכותית או יוקרתית ע"י שימוש מודעות שמתבססות על צילומים איכותיים.
מומלץ לעבוד עם צלם שמוכן "לזרום" ולתכנן איתו כל מיני צילומים מעניינים שיכולים ממש להחזיק מודעה.

• הוסף לסימניות
למה 2011? זה חנות בעיר הדתית-חרדית אלעד. מה לנו ולזה?

• הוסף לסימניות
חברה תודה על כל הערות ונסיונות העידוד בסוף...
ככה..
אני שמחה על הביקורת שנאמרה, לשם כך העליתי תמודעה, תמיד תרגישו בנוח להגיד מה שיש לכם.
כדי לדעת להכריע מה לעשות ,כי אני חשבתי שגם בבלאגן יש בו איזה סדר...
אם אפשר להגדיר את זה כך,
עשיתי מה שאני עושה תמיד, שולחת את המודעה למורתי מרים שרביט.
נתנה את האוקי. ובשבילי זה מספיק.

כמובן ששניתי קצת, כי בכ"ז הרב כאן טען שהבלאגן זועק,
(גם בבית הבלאגן זועק, ורק אני לא רואה...זה בסדר : )

לגבי הלוגו עבודה שלי, כתבתי במודעה הראשונה.
לגבי הצילומים הם צולמו אצל צלמת...לא יודעת אצל מי ולכן אחסוך את הביקורת,

לגבי 2011---אלעד עיר חרדית, ועדיין אני לא רואה בזה שום בעיתיות, סורי.
מה רצית שאכתוב אביב תשע"א?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;545109:
אם יורשה לי להציע הצעה מהניסיון:
אם הלקוח שלכם מוכן להשקיע קצת, אני ממליץ בחום להשתמש בצילומי סטודיו מקצועיים.
אפשר לבסס תדמית סופר-איכותית או יוקרתית ע"י שימוש מודעות שמתבססות על צילומים איכותיים.
מומלץ לעבוד עם צלם שמוכן "לזרום" ולתכנן איתו כל מיני צילומים מעניינים שיכולים ממש להחזיק מודעה.
הלוואי שיהיו לקוחות שמוכנים ככה להשקיע,

בקושי את מה שאני לוקחת את מסוגלים לשלם...(ואני לא לוקחת הרבה, באמת...יוצא בערך שקל לשעה בחישובי שעות העבודה על מודעה)

ולא מבינים שפרסום בעיתון נחוץ בדיוק כמו שהם לא ישבו בחנות בלי תאורה כדי לחסוך חשמל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;545175:
הלוואי שיהיו לקוחות שמוכנים ככה להשקיע,

בקושי את מה שאני לוקחת את מסוגלים לשלם...(ואני לא לוקחת הרבה, באמת...יוצא בערך שקל לשעה בחישובי שעות העבודה על מודעה)

ולא מבינים שפרסום בעיתון נחוץ בדיוק כמו שהם לא ישבו בחנות בלי תאורה כדי לחסוך חשמל...

כתושבת אלעד, מזדהה איתך לגמרי.
ההבדל ביננו הוא שאת מסכימה לזה...

• הוסף לסימניות
אגב, המודעה יפה מאד, אבל הראשונה יותר. הנוכחית מבולגנת קשות. את לא צריכה לקחת כל מילה של המורה שלך כתורה למשה מסיני. יש פה כל כך הרבה דעות נגד - ומילה אחת שלה מספיקה לך בשביל לקבל כזה בטחון? תחשבי על זה שוב...

• הוסף לסימניות
גם אני מצתרף לדעה שהמודעה יותר מדי עמוסה וגם לדעה שנכתבה לקראת הסוף שלא צריך ללכת אחרי מה שהמורה אומר/ת (אחרי הכל צריך תמיד לשאוף להיות תלמיד המחכים את רבו!) אם את בכל זאת רוצה להראות את הדגמים אז פשוט תעשי רקע ריק ללא כיתוב אלא צבוע יפה אם מעברים יפים ותפזרי יותר את הדגמים וגם תשימי אותם בלי מסגרת וגם קצת להגדיל כדי שלא יצתרכו זכוכית מגדלת (זה על רגל אחת) בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;545272:
אגב, המודעה יפה מאד, אבל הראשונה יותר. הנוכחית מבולגנת קשות. את לא צריכה לקחת כל מילה של המורה שלך כתורה למשה מסיני. יש פה כל כך הרבה דעות נגד - ומילה אחת שלה מספיקה לך בשביל לקבל כזה בטחון? תחשבי על זה שוב...

אז א-כן, הדעה שלה מספיקה לי בשביל להחליט מה לעשות אחרי שאני מציגה את הדברים,

ב-חשבתי על זה לא רק שוב, אלא עוד הרבה, שלחתי לעוד כמה מאוד מקצועיים וקיבלתי עוד תגובות...
עשיתי כמה תיקונים, קטנים אבל שיצרו יותר סדר,

אני לא מתעממת כאן עם התגובות, לקחתי את מה שאמרו, ובדקתי את הדברים,
כי אני לא ישנה משהו רק כי כמה דעות אמרו שזה לא נראה להם ובעייני זה טוב בלי לבדוק את זה יותר יסודי...
יש פה הרבה דעות זה נכון-אבל ההרגשה היא שדעה גוררת דעה.
וזה לא רק כשזה שלילי---גם כשזה חיובי...

• הוסף לסימניות
מרים שרביט גם כשהיא עמוסה (והיא תמיד כזאת) היא נמצאת עם התלמידה ועם הפרסומת. ואם היא אמרה O.K. אז זה כנראה יותר מבסדר.
ובכל זאת - דווקא לי נראה שהמודעה הראשונה עם הנעליים המצוירות - כובשת הרבה יותר. והנוכחית - נו - קצת פחות. חבל, כי התחלת חזק תמשיכי חזק חזק!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;545339:
אז א-כן, הדעה שלה מספיקה לי בשביל להחליט מה לעשות אחרי שאני מציגה את הדברים,

ב-חשבתי על זה לא רק שוב, אלא עוד הרבה, שלחתי לעוד כמה מאוד מקצועיים וקיבלתי עוד תגובות...
עשיתי כמה תיקונים, קטנים אבל שיצרו יותר סדר,

אני לא מתעממת כאן עם התגובות, לקחתי את מה שאמרו, ובדקתי את הדברים,
כי אני לא ישנה משהו רק כי כמה דעות אמרו שזה לא נראה להם ובעייני זה טוב בלי לבדוק את זה יותר יסודי...
יש פה הרבה דעות זה נכון-אבל ההרגשה היא שדעה גוררת דעה.
וזה לא רק כשזה שלילי---גם כשזה חיובי...

מנסיון אישי אם מרים שרביט היא באמת מדהימה והכל טוב ויפה וכשהיא יושבת איתך אז זה עד הסוף, אבל אני מתארת לעצמי ששלחת לה למייל ומנסיון אישי במייל היא עונה אבל הרבה פחות יורדת לפרטים (ככה זה כשיש לפחות 100 מיילים ביום).

• הוסף לסימניות
המודעה הראשונה הרבה הרבה יותר יפה,
המודעה השניה מבולגנת מאד מבחינת הצבעים, הסגנון והקומפוזיציה.
כמו"כ הקרופ של הנעליים לא מוצלח במיוחד.

• הוסף לסימניות
לא מתכוונת להכנס יותר לדיונים.
רק לעצם העניין--אין קשר בין המודעה הראשונה לשניה,
השניה לא מחליפה את הראשונה,
כמו שכתבתי באשכול הקודם שהמודעה הראשונה באה ע"מ לעשות את הסווי'ץ בין המודעות שפורסמו עד עכשיו לבין הסגנון החדש,

ובשבילך שער--זה לא היה במייל,

ותודה באמת לכולם על התגובות.

• הוסף לסימניות
אז אם ככה אסתי, בשביל מה העלת לפה? מראש תלכי למרים שרביט וזהו.
אם במילא את לא מתייחסת לתגובות פה ומה שמרים שרביט אומרת זה קדוש בשבילך....

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד.

לגבי השם step's, יש כבר חנות שמשתמשת עם השם הזה בחפציבה בבית שמש

• הוסף לסימניות
קצת מוזר ששרביט אישרה את המודעה הזאת.

• הוסף לסימניות
אסתי,
ככה זה כשהלקוח רוצה להראות את המלאי שלו כי הוא חייב להציג "קולקציה בלעדית"
במקום להציג נעל אחת כובשת ומושכת ללכת לחנות ואם לא ישאר במידה שלי[אני רוצה את זאת מהפירסומת...] אקנה משהו אחר.
עיין ערך פמלי שוז...

• הוסף לסימניות
מבחן התוצאה

אחרי הכל, כשוך כל ההערות והדיונים
כן בלאגן במודעה לא בלאגן במודעה
עובדה פשוטה, תושבי אלעד הצביעו ברגליים או יותר נכון בנעליים
יום לאחר הופעת המודעה בעיתון המקומי
והחנות היתה היום מפוצצת עם קהל שרוקן את החנות
וצוות גדול שלא השתלט על הציבור
כך על פי עדות אישית
כך שכדאי תמיד לזכור גם את הנתון הזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה