כללי מודעה כוללת תמונות רבות בעיתון שבועי שיוצא לאור

• הוסף לסימניות
שלום לכם חברי פרוג היקרים!
אני עובדת למעלה מארבע שנים בעיתון ומקבלת לפי מודעות
לאחרונה נפתחה חנות נעליים בעיר בה יוצא העיתון והמוכרת לוקחת מצלמה פשוטה ומצלמת את כל הנעליים שיצאו לחורף וחוצמזה מניה אותם איך שבא לה ועל מה שבא לה ושולחת תמונות פשוט מטושטשות ולא לענין
אני צריכה לשבת על כזו מודעה המון זמן גם לשפץ את התמונה וגם לסדא זוית ועיקר העיקרים לחתוך אותה בצורה נורמלית
האם אני צריכה להסכים בתור גרפיקאית של העיתון לקחת כזה פרויקט? או שזה מחיר בנפרד?
תודה לכולכם

• הוסף לסימניות
תבקשי מהעורך לשלם על המודעה לפי שעות, והוא כבר יעשה לזה סוף...

• הוסף לסימניות
מה שאני הייתי עושה:
מבקשת על זה תוספת תשלום, ואם לא מסכימים לשלם אז במודעה הבאה אני רק צורבת את התמונות בלי שום תיקוני פוטושופ. אם את הלקוחה לא מעניין איך יוצא הצילומים כי מקבלת לזה תמורה מספיק טובה, אז אותך זה בטח לא צריך להטריד.
אה, ומעלימה את הקרדיט שלי מהמודעה...

• הוסף לסימניות
כמה תוספת תשלום? גם העורכת מסכימה איתי שזו עבודה לא לענין ואני רוצה לדעת כמה אפשר לקבל על זה ? כמו מודעה כפולה?
ואין אפשרות לא לצרוב כי אח''כ יש גם הערות על העבודה.......

• הוסף לסימניות
מה את קבלן ערבי שמוסיפים לו באמצע היום עוד שני מטר ריצוף שלא סיכמו איתו מראש?
תתמחרי לה לפי שעות.
אם עמוד סטנדרט לוקח לך שעה והמחיר שלו הוא 50 ש"ח (לדוג')
והעמוד הזה לוקח 3 שעות אז קחי תוספת של 100 ש"ח.

• הוסף לסימניות
פעם היה לי לקוח כזה.
פשוט הסברתי לו, שאני לא יכול לעבוד על הצילומים שלו, כי הוא אינו צלם.
למחרת שלח לי במייל את כל הקטלוג וזהו,
פעם אחת הוא התעקש שאני יעבד דווקא את התמונות שהוא צילם אז עשיתי לו מודעה הכי גרועה שיכול להיות
וככה זה נגמר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה