כללי מודעה לא נעימה לי. מדוע?

• הוסף לסימניות
אומנם אני אמורה לשלוח את זה הרגע למערכת העיתון, אבל אני מעלה, אולי יהיו שינויים שאני יספיק לעשות.

תודה.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 150.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
למה לא נעימה?
יפה ביותר.
אולי רק הטקסט למעלה צריך קצת טיפול, לא יודעת, משהו שם לא נראה לי
אבל לא'ידעת להגדיר.
טוב, בהצלחה.
ואפשר גם לשלוח את זה ככה לדעתי.

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח את זה ככה רק בטקסט למעלה תעשי רווחים ותעלי את כולו למעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;618414:
למה לא נעימה?
יפה ביותר.
אולי רק הטקסט למעלה צריך קצת טיפול, לא יודעת, משהו שם לא נראה לי
אבל לא'ידעת להגדיר.

אולי אני יצליח להגדיר

1.כמו שאמרו מעלי החלק העליון של המודעה ריק, ולמטה עמוס.

2. השורה הראשונה לא ממורכזת, ואם תקחי אותה טיפה ימינה היא תיתקל בראש של ה-ל אז תעלי אותה למעלה טיפה ותמרכזי (אולי אפילו ליישר את 2 השורות העליונות לימין)

ועוד משהו שמפריע לי בטקסט למעלה - שבכל שורה יש שינוי בפונט.
המשפט אמור להקרא ברצף וזה עוצר אותו.

חוץ מזה המודעה יפה בהחלט.

• הוסף לסימניות
אולי חסר לך רקע או פונט ילדותי, בשביל שתרגישי נעים....
אבל לדעתי זה מושלם!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
קצת אכן שיניתי. אבל חבל לי שלא הספקתי לראות את כל התגובות.
אקח לתשומת ליבי להמשך בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אולי תוסיפי איזה מלבן אדום למטה.
כי היא קצת לבנה מדי?

• הוסף לסימניות
חסידה הלוגו שלך?
כי בחנתי אותו הדיוק השבוע באחת הפרסומות ולא הבנתי מה הקטע של החלק האדום בצ. זה אמור להראות 7 כמו בכתובת?

• הוסף לסימניות
לא, הלוגו לא שלי. (אני הייתי אמורה לעשות אותו, אבל בגלל עומס עבודה על הקטלוג שלה, העברתי את עיצוב הלוגו לחברה, כמובן באישור הלקוחה)

אבל ת'אמת, אני ממש אוהבת אותו. למה? בלי סיבה. מתוק (לטעמי)

• הוסף לסימניות
הוא יפה, אבל לא הבנתי מה אמור להביא חלק הצ' האדום. אולי מישהו יחכים אותי?

• הוסף לסימניות
בלי קשר ללוגו
3 השורות העליונות לא מיושרות למרכז ( Align )
אני לא בטוחה שישור למרכז זה מה שנכון פה,
אבל אם כבר בחרת בו לפחות שיהיה מדויק.
כמו"כ הייתי מדגישה בדרך כלשהי את המילים 'שנה טובה'
אולי הדרך הנכונה היא לא בהגדלת הפונט אלא במשקל מודגש יותר.​
ו...
חסרה איזושהי התרחשות בחלק העליון. גוש הטקסט שם אמנם תופס את העין, אבל נופל ביחס להמשך בחלק התחתון.

חוץ מזה-
יש משהו מאד נעים ומרגיע במודעה שלך, הצלחות!​

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהלוגו הוא ילד משחק בקוביות. החלק העליון הכחול בצ' הוא הראש שלו, החלק האדום הוא הידיים והרגליים שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה