כללי מודעה להשכרת רכב

• הוסף לסימניות
הי לכולם,

משתפת אתכם במודעה שעיצבתי להשכרת רכב.

אשמח לתגובות.

קבצים מצורפים

• מודעה פסח.jpg
    1.2 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
עיצוב מהמם. אני אישית הייתי הולכת על החיוב ולא על השלילה, כי זה קצת מרתיע. הייתי כותבת משהו כמו: זריזים מקדימים, או: שלושים יום קודם החג.....או: הזדמנות שלא מחמיצים....( תרתי משמע)

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא באמת להלחיץ אנשים להתקשר.
ובכוונה לא הלכנו על "זריזים מקדימים" הנדוש...

• הוסף לסימניות
אבל בפרסום ההלחצה עושה את הפעולה ההפוכה. סתם זרקתי דוגמה של "זריזים מקדימים" כדי שתביני את הרעיון. הייתי בכל אופן הולכת על משהו מעודן יותר כמו "השנה לא מחמיצים" אם את דווקא הולכת על דרך השלילה. בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד שפרסומת- תמשוך ותקלע למטרה והמטרה היא שיצרו קשר ויזמנו כבר כעת רכב לפסח-
תחשבי מה היה מדבר אלייך-
חשוב להדגיש יותר את הקטע שכעת המחירים נוחים יותר ובפסח המחיר הרבה יותר יקר-
וכן כמו שכתבו קודמיי ללכת על הדרך החיובית ולא השלילית.

• הוסף לסימניות
דווקא אני רואה פה קונספט מעולה.
אף בנאדם לא רוצה להחמיץ. יש במודעה הנעה חזקה לפעולה.
עזבו את הכללים של דרך השלילה ובלה בלה. כאן במודעה זה משכנע מאד.

קצת הפריע לי האדום הזה שבמסגרת.

• הוסף לסימניות
אהבתי אפילו מאווד אהבתי!!!
הרעיון גדול, דרך השלילה מצוינת לדעתי.

הייתי מורידה את המסגרת למעלה. (ומשאירה חלל לבן)
ולא תוחמת את המודעה כולה.

• הוסף לסימניות
האדום מסביב גונב את ההצגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1550190:
האדום מסביב גונב את ההצגה

הייתי מורידה את הגריד האדום העליון ומשאירה חלל עליון.

• הוסף לסימניות
בהחלט שינוי לטובה.
אשמח לדעתכם..

קבצים מצורפים

• עיתון פרסומת1.jpg
    KB 906 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה