כללי מודעה ללחם מלא

• פותח הנושא vj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לתגובות...

• הוסף לסימניות
תמיד אני שוכחת את התמונה...

:(

קבצים מצורפים

• לחם.jpg
    KB 417.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
יפההה!!! מיוחד. נותן הרגשה כפרית כזו.
-אין להם שם? לוגו?
-העיטורים השקופים הפריעו לי, נראה לי אפשר לוותר עליהם
-חבל שהם לא שמים תמונות של המוצרים שלהם, זה בטח לא תלוי בך
-זה רק הזמנות? אין להם חנות? אין כתובת? מי מזמין היום לחם? ועוד יום מראש? אבל אולי זה גם לא קשור אליך...
-יש קצת בעיה ברווחים בין השורות, נראה לי כדאי להצמיד את "פיתות ולחמים" לזה שמתחתיו ולהגדיל מעט
ולגבי שאר השורות אני לא בטוחה איך בדיוק לתקן, אבל משהו לא מסתדר לי שם (את השורות עם כתב היד אולי להצמיד?)
-למה הדף הפנימי שמונח עליו הלחם קרוע רק מצד אחד? נראה לי או שיהיה קרוע משני הצדדים או בכלל לא קרוע. לא?
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד
גם לי חסר הלוגו

• הוסף לסימניות
תודה רבה, אבל אין לוגו, תבינו זה קהילה קטנה, וזו חברה שמוכרת בבית, ...
היימיש.

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים.
לא בטוחה לגבי העיטורים השקופים.

יש בעיה טיפוגרפית, רצוי לטפל בריווח בין השורות.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ומשדרת את מה שרוצים, רק ש...:
א. לצמצם מרווחים בין השורות, וכך להרוויח מקום למעלה, שיהיה שם מעט אויר, (-להוריד את הטקסט שלמעלה מעט למטה)
ב. להגדיל מאוד מאוד את המשפט העיקרי במודעה שזה 'אפיית פיתות וכו''
שברגע שבנאדם מסתכל שניה על המודעה, הוא מייד יקלוט במה מדובר.

• הוסף לסימניות
זה נראה שהכשרויות עם המון המון אהבה..
להלות את הכשרויות לשורה הקודמת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה