כללי מודעה למאפרת

• הוסף לסימניות
בנוסף לכל מה שכתוב, על הפונט, החלוקה הלא נכונה של גרפיקה וטקסט

מטה הקסם הוא לא כלי מתאים לצריבת אובייקטים.
הוא טוב אם יש לך ריבוע שחור על רקע לבן, וגם אז ייתכנו פאשלות בפינות.
הוא גרוע מאוד בשימוש לא מבוקר, כמו שאפשר לראות במברשת שצרבת - שוליים משוננים/מפוקסלים עם חלק מהרקע הלבן, שנראה היטב על גבי השחור במודעה.

מי שמשתמש בזה לצריבה "אוטומטית" פוגם קשות במקצועיות של העבודות שלו.

• הוסף לסימניות
ראשית כל, הקשת הורודה למעלה לא מסתדרת, היא לא מתאימה לכאן ולא מוחלקת (מלש' החלקה) מספיק טוב.

שנית, התמונות מפוקסלות מדי, יש לי הרבה תמונות איפור. אם תרצי, כתבי לי משהו ספציפי שאותו את רוצה ואשלח לך.

שלישית, אחזור על דברי הקודמים לי לגבי הפונט וחלוקת הטקסט. הפונט יכול להיות עגול, אבל במצבו הנוכחי הוא עבה מאד, תופס את כל השטח ומכביד על העין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;359771:
פעם לפני המווווווון זמן, עשיתי מודעה למאפרת עם רקע שחור ופונטים חינמיים וזה יצא יפיפה (אפילו העליתי לכאן וקיבלתי צל"ש מ"ונתנו"...
ניסיתי לחפש שתראי את הכיוון, מצאתי את הצל"ש אבל התמונה כבר לא נמצאת (כנראה באשכולות ישנים התמונות נמחקות או משהו כזה).

היא לא שמורה לך במחשב?
אם כן, יכול להיות נחמד שתעלי אותה.

• הוסף לסימניות
זוכרת את הסיפור של "נפל לי המחשב ולא היה גיבוי" אז זה מסוג הדברים שלא הצליחו לשחזר לי עדיין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה