כללי מודעה למסע אופניים

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• U2ntitled-1.png
    KB 310.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
חמוד ומושך מאוד,
עושה רושם מקצועי.
אבל אני חושבת שזה מידי כהה. כדאי להבהיר את החלקים עם הכיתוב לדעתי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה נראה נהדר

אבל- חסר לי adventure

שים תמונה מגניבה של רוכבים על נוף שיגרה את הקוראים

• הוסף לסימניות
ממש יפה וכמובן רוכבי אופניים יוסיף מאוד, הכותרת מידי גדולה וקצת להרחיק מהשוליים.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, אבל קצת עמוס מידי, זה שיש פה הרבה צבעים זה נו נו...
כי זה נותן אווירה אבל חסר אוויר.

• הוסף לסימניות
עמוס, צפוף, אין אוויר...
יש פה עומס של צבעים והקומפוזיציה דחוסה מאוד.

אל תשתמש ביותר ביותר משלושה צבעים (כרגע יש לך: ירוק, אדום, צהוב, חום כהה, חום בהיר, כחול, לבן). תקטין גושי טקסט, הם לא חייבים לתפוס את כל שטח העיגול.
לא בטוח שיש צורך בשני העיגולים, ייתכן שרק אחד מהם מספיק. תבדוק את זה.
הטקסטורה הזאת של הצורות ברקע מעמיסה בעיניים ולא מוסיפה.

בחירת הפונט טובה, ולמרות כל ההערות יש פה כיוון טוב. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עמוס כאן מאוד, קשה לנשום...
וכן ממבט ראשון לא מספיק ברור, תמונה טובה של רוכב אופניים יתרו הרבה מלל.

• הוסף לסימניות
הלקוח ביקש גם תמונות של שכם ויריחו (אבל אין מקום לשלב תמונות... זה עמוס גם ככה)

- הבהרתי (תודה bp131!(
-טיפלתי בכותרת (אם כי חבל לי, זה הולך לצאת על טרמפיאדות ובטונדות ביהודה ושומרון - וחשוב מאוד שהכותרת תהיה גדולה.

adventure - מזה??

רוכבים עם נוף - את מסע ההכנה יעשו רק השבוע, וצריך תמונה של נוער מתנחלי רוחב במרחבי הבקעה - לא פשוט להשיג. תמונה אחרת לא תשרת המטרה (ארץ ישראל וכו' - מאוד חבל לי שלא הסתדר לי להשתמש בפונטים ציוניים יותר כי זה פונה בעיקר לקהל צעיר)

רוכב אופניים - ^^

מצ"ב המודעה העדכנית. שווה להתעקש עם הלקוח שיכניסו לי גלופה כתומה שיראה יותר קרוב למודעה שלמעלה?

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• U2ntitled-1.png
    KB 352.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ADVENTURE = הרפתקה
עומס הצבעים עדיין מאוד בעייתי.

• הוסף לסימניות
כתוב שם: "בחזרה לצומת תפוח בחזרה."

• הוסף לסימניות
"מי שלא יירשם לא יהיה לו מקום" - ניסוח עילג מאוד.
עדיף "שמירת מקום מותנית בהרשה מראש" או משהו בסגנון.

• הוסף לסימניות
אם זה אמור להיות פלייר ולא מודעה אז עדיף הצבעים הכהים כי זה יותר מושך את העין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה