כללי מודעה למתווך

• הוסף לסימניות
יפה מאוד,
הרקע של "הזדמנות אחרונה" עולה על המילים.
לגבי השילוב של הצבעים אולי יכול להיות משהו יותר טוב, אבל זה לא קריטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1021720:
יפה מאוד,
הרקע של "הזדמנות אחרונה" עולה על המילים.
לגבי השילוב של הצבעים אולי יכול להיות משהו יותר טוב, אבל זה לא קריטי.
חלק מהעיצוב...

• הוסף לסימניות
חלק מהעיצוב שזה יעלה על המילים???
זה לא נראה טוב:(

• הוסף לסימניות
בעיניי זה ממש יפה ומרשים!
רק לא אהבתי שהתמונה חתוכה למעלה בצורה אלכסונית...
בהצלחה בהמשך!!!

• הוסף לסימניות
מודעה מרשימה ומושכת את העין
מצטרפת להערה על כך שהאותיות נחתכות וככן לגבי הצבע הירוק הוא מקורי אבל אלו הערות קטנות בהחלט

• הוסף לסימניות
אם ה"מדבקה" היתה נראית מושלם, אני מאמין שאפאחד לא היה מעיר על זה... ולכן כנראה התכוונת עם "חלק מהעיצוב", שהמדבקה מקופלת באופן טבעי. עם שיפוץ קל זה יכול לרוץ יפה...

החיתוך של התמונה למעלה מראה על הצורך של לעצב "מחוץ לקופסה" ולתת יותר זרימה ומקוריות, אבל הליטוש רחוק ממושלם... שיפוץ בפינה הימנית עליונה יכול לתת את האפקט הרצוי, ואני הייתי מגלה טיפה מהתמונה גם בצד שמאל - אם האפקט הזה חשוב

אני לא יודע למה הכותרת "מודעה חשובה לבני..." מקבלת יותר כבוד ממסר ההודעה...

נראה טוב באופן כללי.
ואיטלי אם נתרכז בצבעים...

• הוסף לסימניות
הצבעים ירוק ואדום מזכיר לי דגל פלסטין, חוץ מהצבעים זה יפה מאוד

• הוסף לסימניות
הירוק לא עושה טוב למודעה. נסי ללכת על גוון מעבר אפרפר בהיר. נשמע משעמם, אבל שילוב שלו עם אדום הוא האופטימלי.
את המלבן של הזדמנות אחרונה הייתי מקטין.

העמדת הטקסטים טובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה