כללי מודעה לסדנת נשים - זהירות! צללית של אישה. חוות דעתכם חשובה לי.

• הוסף לסימניות
אשמח להערות ותגובות מקהל הנשים,
תודה!

קבצים מצורפים

• לחיות טוב.pdf
    KB 151 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אהבתי - הצמיחה והחיבור ממש יפים אבל משום מה התמונה של היוגה לא נראית לי כ"כ מתאימה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
מס' הערות:
לענ"ד כדאי להדגיש בצבע דומה למילה לב את האותיות ל,ב.
לשנות ההפונט של סדנה לנשים שיהיה זהה לפונט במודעה
להרים מעט את הטקסט הנ"ל + מפגש ראשון וכו'
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שימי לב - התמונה האמצעית היא תנועה של יוגה.

• הוסף לסימניות
זו תנועה של מתיחת-עצמות, אין עם זה בעיה.

• הוסף לסימניות
הרקע הירוק לא נראה לי קשור, חסר יישורים, והטקסט אפשר מעט להקטין.

• הוסף לסימניות
ירוק הלקוחה ביקשה. לגבי הטקסט - זה קובץ לפרסום באינטרנט, השאלה אם זה יישאר קריא אם אקטין את הטקסט.

• הוסף לסימניות
עם זה לאינטרנט הגודל קריא, העיצוב מוצלח, רק הורידי את כל החלק העליון קצת יותר כלפי מטה, הכותרת מדי נושקת לשולים העליונים וכנ"ל יש לך מספפיק מקום מתחת לקשת של התמונות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
החיתוך בצהוב פריע שלא זורם יחד עם הקשת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה למגיבים. ערכתי כמה שינויים בהתאם להערותיכם, ואני מעלה שוב.
איך עכשיו? (גם שיניתי קצת את הירוק)

קבצים מצורפים

• לחיות טוב.pdf
    KB 150.8 · צפיות: 23

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה