כללי מודעה לקבוצת תמיכה

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם,
נתבקשתי לעצב מודעה לקבוצת תמיכה לנשים שחוו פגיעה מהוריהן בילדות ובהווה מטפלות בהורים המזדקנים (נושא קשה, אבל מה לעשות, יש דברים כאלה בעולם, לצערינו).
המודעה אמורה לשדר נעימות וגם שיהיה ברור שהקבוצה מיועדת לנשים שחוו פגיעה ולא "סתם" לנשים שמטפלות בהורים מזדקנים.
המודעה תופץ במייל לאנשים המתאימים.
תודה לכל העונים

קבצים מצורפים

• לפרוג ל שבט.jpg
    KB 397.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
העיצוב בעיני ממש משדר את האווירה הרצויה.
נשיות, סודיות, השלמה ותמיכה.
הטיפוגרפיה זקוקה לטיפול, לדעתי, אבל אני פחות מומחית בזה (:
אם מיועד לציבור דתי - הדמות השמאלית זו אישה במכנסיים..

• הוסף לסימניות
תיקון ראשוני במלל:
בהורה/ים להוריד לשורה התחתונה ולא לקטוע באמצע.
אין צורך בפיסוק בקטע המודגש בנגטיב: הקבוצה תתקיים וכו' - לא מקובל בפרסום, למעט קטעי מלל ארוכים.
להוריד נקודתיים אחרי 2013):
למה הסמל של יד שרה חוזר 4 פעמים?
בחלק העליון יש לעשות שינוי טיפוגרפי ע"י קונטרסטיות יתר בגדלים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
טיפוגרפיה כמו שאמרו
והרבה יותר "אויר" כי זה נראה לי "חנוק" קצת

• הוסף לסימניות
את הכותרת מומלץ למקד ולתת מרווח נשימה.
גם את הפיסקה השניה והשלישית לתת פחות רווח בין המילים, ויותר שוליים. כרגע את לא יודעת על מה להתמקד.
כמו שאמרו קודמי כדאי לסדר את המילים הורים מבוגרים, זה לא קריא. קחי בחשבון שהמודעה פונה לנשים מעל גיל ה40 (פלוס מינוס) בגיל הזה הקריאה לא כמו שהיתה פעם, המודעה צריכה ליהות ברורה ומובנת הכי שאפשר. מזמינה וכמובן שתגרום להן לצלצל ולהרשם.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כשאני פותחץ הודעה שמיועדת לצפיה במחשב, אני מצפה שההודעה תתאים לצפיה במסך מחשב, כלומר, תהיה ריבועית ולרוחב

• הוסף לסימניות
קודם כל, תודה רבה לכל העונים!

ועכשיו?
קשה לי להגדיר מה מתוך הכותרת חשוב יותר ומה פחות ואיך לשחק איתה. אשמח לייעוץ
לגבי הלוגואים- אמורים להיות בתחתית ארבעה לוגואים ובינתיים הגיע אלי רק אחד אז בינתיים שכפלתי אותו כדי לנסות לקבל אינדיקציה איך זה ייראה בסוף.
לגבי הדמות- המודעה מיועדת לציבור כללי ולכן אין עם זה שום בעיה, תודה על ההערה, בכל מקרה.
אני גם מרגישה שיש במודעה הרבה טקסט שמעמיס על העין אבל לא מצליחה לפתור את הבעיה.
תודה על כל העצות המחכימות

קבצים מצורפים

• לפרוג ל שבט2.jpg
    KB 406.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mbymichal;954441:
כשאני פותחץ הודעה שמיועדת לצפיה במחשב, אני מצפה שההודעה תתאים לצפיה במסך מחשב, כלומר, תהיה ריבועית ולרוחב

מסכימה
הפורמט הזה לא מתאים לשליחה במייל.

לגבי העיצוב -
יש משהו נוגה (בשורוק) בצבע, וזה מתאים למסר
אבל החלוקה של הטקסט לכל אורך הדף, וגם על גבי התמונה, יוצרת עומס בעיניים
הייתי מחפשת ויזואל יותר קשור לנושא
ומקצצת כמה שאפשר את הטקסטים, ניסוח מחדש היה משאיר הרבה מקום לנשום :)

אבל באמת חשוב קודם כל לשנות את הפורמט לרוחבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה