כללי מודעה מסיבת פורים באנגלית

• הוסף לסימניות
אנא חוו דעתכם (:

קבצים מצורפים

• Purim 2012.jpg
    1.1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כללית- יפה מאוד
אולי עדיף את המלל הכחול להחליף לסגול זה יתאים יותר לורוד ברקע

חסר לי פה מלך- משהו שיתפוס את העין ויכניס אותי פנימה
כדאי לשחק קצת עם פרופרציות והזרימה בדף

הצלחות

• הוסף לסימניות
בשמו של אלי ויסברג אני מוחה.
:)

• הוסף לסימניות
יפה אבל לדעתי קצת חסר "חן" יהודי. אולי להחליף את הליצן למטה עם משהו מסורתי יותר עם סממן יהודי. (למרות ואף על פי שזה מיועד לחו"ל)
מבחינה טכנית בשורה האחרונה כתוב be a ponser - כנראה התכוונת לכתוב be a sponser
בהצלחה. :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה יותר טוב?

(אני יודע שעדיין לא תיקנתי את הטעות (:)

קבצים מצורפים

• Purim 2012 Chabad of Fort Lee.jpg
    1.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הליצן השני נראה קצת עצוב/עגמומי בעיניי... מודעה יפה

• הוסף לסימניות
רואים שיש לך בסיס איכותי, חבל שהוא מתבזבז על קומפוזיציה של מישהו אחר.
אני חושבת שיכולת להגיע לתוצאה טובה מאוד על בסיס קומפוזיציה מקורית שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה