כללי מודעה שלא אושרה בכמה עיתונים

• הוסף לסימניות
למה אנשים לא מפרגנים לליפא? מה קרה הוא לא למד בישיבה?

• הוסף לסימניות
אתה באמת מצפה שנסביר? לא כדאי לך...

• הוסף לסימניות
אין בעיה לפרגן לליפא, אבל מה לו ולמקצועו ולישיבה ולהשקפה?

• הוסף לסימניות
עוד לא ראיתי מודעת בציבור החרדי, בפרט אלו שפונים לבחורים, שישתמש עם סלברטי. תחשבו על זה

• הוסף לסימניות
אני מצטער... אבל אני חייב לומר שאני ממש מתאכזב כל פעם מחדש מרמת הסלוגנים בפרסומות בציבור החרדי. אני גם חייב לציין שאני לא בא מהמגזר הדתי חרדי (הקלאסי) אבל עובד הרבה עם המגזר בגווניו השונים. משום מה רוב המודעות פונות לקבוצות קטנות או חד גוניות בציבור החרדי ובד"כ אין מודעה שפונה לכולם מה שפשוט גורם לנזק למפרסמים לא פעם. הויכוח על ליפה רק מוכיח את הענין. אחד רואה בו "מותג" פרסומי השני רואה בפרסום עם ליפה רמזים מנוגדים (אפילו שליליים) אחרים. מה העניין לעשות פרסומת שפשוט מוכרת מוצר ולא מיגדר... ואני ממש לא מזלזל בפרסומות מגדריות, פשוט להשקיע קצת יותר מהבנאליות הרגילה ומשחקי המילים הילדותיים. הסלוגנים שגורמים לי לגחך באמת הם אלה עם המסר באידיש... למה להשקיע כסף בכל כך הרבה מודעות, אם מכסים את כל האנשים שיידיש עושה להם את זה עם 5000 פליירים שעולים 400 ש"ח. זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש... אני חושב שהפרסומאים בציבור החרדי חייבים לשנות כיוון ומהר... פחות קישקושי מילים יותר מקצועיות.

מקווה שלא ישפדו אותי על הכנות אבל העניין הזה ממש מציק לי כל פעם מחדש.

בהצלחה עם המודעה

אדיר

• הוסף לסימניות
חבר'ה, איפה מילה טובה על העיצוב המדהים ?

בלי קשר לסלוגן, טוב או לא טוב, יש כאן עבודת גרפיקה מ-ע-ו-ל-ה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;529536:
חבר'ה, איפה מילה טובה על העיצוב המדהים ?

בלי קשר לסלוגן, טוב או לא טוב, יש כאן עבודת גרפיקה מ-ע-ו-ל-ה.

בהצלחה.
זה בסדר:) (קיבלתי מספיק מחמאות על זה לא מפרוג;)) העלתי את זה בגלל הבעיה של הסלוגן ולא בשביל לשמוע חו"ד על העיצוב (אבל אני שמחה לשמוע:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;529428:
לפי דעתי רמזתם שמר---- יצא מהמסגרת. שימו לב---
זה עלול לפגוע באנשים.
זה גאוני להגיע למחשבה הזאת:)

• הוסף לסימניות
בלי להתייחס לליפא והשקפתו,
זה מסוג הפרסומות המקוממות את מי שיש מעט שכל בקודקודו.
איך אפשר להפוך את התורה למשחק פרסומי? - (מעין קרדום לחפור בו)

לא בדיוק קשור, אבל זה מזכיר לי פרסומת שהצליחה להרתיח אותי:
"אם יש לך כישורים לגמרא, בוא תלמד הנדסאות".....
אם יש לך כישורים לגמרא, אז למה שתעזוב אותה?

• הוסף לסימניות
בבקהילה זה עבר בעיתונים החרדיים זה ל א יעבור

• הוסף לסימניות
אבל כנראה שהמפרסם מסתפק בלקוחות בקהילה...

נכתב ע"י obyektiv;529617:
בבקהילה זה עבר בעיתונים החרדיים זה ל א יעבור

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה.אבל הצבעים ממש מזכירים את אופטיקנה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;529932:
עיצוב יפה.אבל הצבעים ממש מזכירים את אופטיקנה....
זה הצבעים שלהם

• הוסף לסימניות
הגרפיקה מדהימה
נהניתי מאד מהשילוב המוצלח עם הויזואל מהלוגו :)
לשאלתך
נראה לי שקשה לשנות פרטים מסויימים כדי להכשיר את הרעיון
כי מה שהפריע להם
זה כל הקטע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה