כללי מודעה

• הוסף לסימניות
מבחינתי, הכיתוב בצד שמאל-עליון גדול מידי.
הכיתוב במראה חסר פרופורציה (למה המילים "מהיות את" כ"כ קטנות?)
ואם זאת פאנית, אז למה מכחול?

• הוסף לסימניות
מכחול מסמל אומנות, ומה שיזמה באה לספר על הפאנית הספציפית הזאת, זה שהיא אומנית.
וכמובן שהשיער של המכחול מדמה יפה את השיער של הפיאה.

לא גרפיקאית, אבל המודעה נראתה לי לקוחה מעיתון.
מודעה טובה ויפה.

• הוסף לסימניות
המכחול טיפה בעייתי. החיבור של השערות למכחול לא נראה אמיתי.

• הוסף לסימניות
הכיתוב במראה קטן מידי,
ולהקטין את " יש פאנית"

• הוסף לסימניות
יש פאנית וכו' מרווח מידי בין האותיות תצופפי

• הוסף לסימניות
מודעה עם רעיון טוב, טיפה שיפוץ ויהיה מושלם
הפונט של הכותרת לשנות אותו למשהו יותר מקצועי ויציב
תנסי לשחק עם המלל למטה, אולי לשנות את הצורה לכיוון ההפוך , או ליישר אותו כעין סטריפ

• הוסף לסימניות
שימו לב- מידיעה, פותחת האשכול לא עיצבה את המודעה, כנ"ל גם כאן.
לדעתי יש בכך משום חוסר הגינות
(נכתב לאחר הזהרה בפרטי שלא זכתה להתייחסות הגיונית.)

• הוסף לסימניות
מודעה

אני לא כתבתי את המודעה , פרסמתי אותה כדי שתגיבו ותגידו לי מה לבקש מהגרפיקאית. לתקן ,

• הוסף לסימניות
מודעה

אני לא עיצבתי את המודעה , פרסמתי אותה כדי שתגיבו ותגידו לי מה לבקש מהגרפיקאית. לתקן , מתנצלת אם זה לא ראוי

• הוסף לסימניות
אוהו, באמת לא נעים, יש כאן טעם נפגם
אם מעצבת המודעה יודעת על כך ומסכימה אז אין בעיה
אבל להתחכות אחריה ללא ידיעתה זה לא ראוי בכלל

סך הכל עבודה טובה, והשינויים הם טאצ'ים קטנים
אחד מהם זה ריבוי טקסט, נכון שהטקסט כתוב יפה אבל יש המון מוקדי קריאה וזה מיותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה