כללי מודעה

• הוסף לסימניות
קורס ערב לגברים בנושא תקשורת בין אישית בזוגיות.

קבצים מצורפים

• מודעה-קורס-תקשורת.jpg
    KB 605.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
ממש מרשים ומיוחד!!

הייתי רק מוותרת על הכיתובים למעלה, או מנסה לפזר אותם על כל הדף בחלש מאוד.
הכותרת והטיפוגרפיה יפה.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ומושכת. צבעים טובים.
מה מביעות הצורות מעל התמונה למטה? הן מפריעות לי מעט בעין.

• הוסף לסימניות
מי קהל היעד? אם חרדי תמונת הטבעות לא כ"כ מתאימה. 1. לא נהוג לתת טבעת נישואין לגבר. 2. טבעת ללא קישוטים וחריטות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי;360643:
מי קהל היעד? אם חרדי תמונת הטבעות לא כ"כ מתאימה. 1. לא נהוג לתת טבעת נישואין לגבר. נכון2. טבעת ללא קישוטים וחריטות.ממש לא

מודעה יפה,
זה חסרון שלא נאמר בפרסומת מי מעביר את הסדנא, לדבר זה יש חשיבות גבוהה בעיקר בציבור החרדי.
לא כ"כ מהר יוצאים לאיזה סדנא של מרצה אלמוני בפרט בתחומים אלו.

• הוסף לסימניות
העיצוב עצמו מאוד יפה, רק שהתמונה עם הטבעות וכל העסק הזה למטה משהו שם לא מסתדר, תשים רק את הטבעות ושיהיו יותר שוכבות ולא עומדות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בגדול - יפה מאוד, מאיר עיניים, צבעים טובים.
רק מבחינה מכירתית אין פה טקסט שיווקי או מסר חזק.

הארות -

הטבעות ממש לא שייך לציבור חרדי. חבל, כי הצבעים של התמונה ממש מתאימים,
אז תמצא משהו בסגנון אבל עם טבעת אחת פשוטה.

האייקונים למטה, אני מבינה שזה אמור להיות משפחה, נכון?
נראה לי שלרוב האנשים זה לא יהיה ברור כי הראש לא עגול.

השורה נפתח קורס - ארוכה מדי, תעשה אותה ברוחב של הכותרת,
מה שלא נכנס תוריד שורה למטה.

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה, במבט ראשון היה נראה לי כריכה של ספר.. חסר משהו חזק בפרסום, אולי הכיתוב נפתח קורס צריך להיות יותר חזק ומושך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה