כללי מודעה

• הוסף לסימניות
הרעיון עצמו חכם אבל המראה צורם ולא מתאים, מצטרפת לדעת קודמי לגבי שיוך המשחק לצד הגברי ומלבד זאת מייד כשראיתי זאת חשתי אי נעימות (ואני לא מדברת על העיצוב הכללי שהוא לעצמו מקסים), אלא מהרעיון הכללי. לדעתי, הפאה מקומהלא על הסוס . לא שייך, לא נעים לעין.אולי משחק שחמט כרקע בלבד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;531806:
רק לשים לב, שאיפה שיש מלך, יש לו תמיד צלב על הראש, אז או שלהוריד את זה, או לשנות את זה קצת שלא ייראה כמו צלב. זה הצורה של המלך במשחק הזה לצערנו.

אגב, מי המציא בסוף את המשפט הזה?

היא נתנה את הרעיון הכללי של המשפט ואני רק ליטשתי את זה.

ותודה על כל התמונות.

אני כבר שיניתי את זה - שמתי את הפאה (פאה אחרת בצבע טבעי) על המלכה.
אבל עדיין יכול להיות שאשכנע אותה לרדת מהרעיון.

• הוסף לסימניות
אסתי ב - נראה לי שאת מעצבת מוכשרת מאד,
צר לי שלקחת מחיר סמלי...
כל הדעות הנכונות כבר נאמרו לעיל,
לא נותר לי אלא להוסיף 2 תובנות חשובות מאד שיקבל כל לקוח ונותן עבודה מהאשכול הזה -

1. קופירייטר טוב - מודעה טובה...
2. לקחת קופי של הלקוח - חשוב פעמיים לפני חתימת שמך.

נ.ב.
ההערה האחרונה לא מתייחסת לכל הלקוחות,
רק לחלקם הגדול.
כן - רוב הציבור הוא לא קופירייטר!
גם אני לא..

• הוסף לסימניות
גם אני לא. למען האמת המודעה הזו מאד יפה בעיני, לו היא היתה מפרסמת משהו אחר.
ואני מסכימה איתך לגבי כשרונה של אסתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאל וייס;531782:
באתי ללחוץ על ציטוט ויצאה לי תודה , בטעות...
[מישהו יודע איך מבטלים???]

בכל מקרה, באתי לכתוב שזה מה שמוכיח עד כמה הפאות יצאו מגדר הצניעות.......
שפאה תהיה מושכת?!?!?!!?........

ועוד דבר, אני לא חושב שכדאי לשים שתי-וערב במודעה, גם אם הוא רק מזווית...
והייתם נקיים מה' ומישראל...

אולי לא הסברתי את עצמי כראוי.
לא התכוונתי לפיאה מושכת
אלא- פיאה שתמשוך יותר לקוחה פוטנציאלית.
כלומר, בדיוק מה שכולם(ן) אמרו פה: לא כסופה, יותר טבעית...
רק שבטעות השתמשתי במילה "מושכת" שבאמת גם לדעתי מופיעה פה בהקשר בעייתי ביותר.

בכל מקרה, זו הייתה כוונתי האמיתית.
וגם אני הגבתי בתודה להודעה ההיא, שהעירה לי לראשונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה