כללי מודעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטייל אחר;641423:
אשמח לקבל חוות דעת על המודעה

אולי הייתי מגדילה את התפוח בהרבה ואת הסכין גם והכיתוב ישר למעלה בצד ימין?
אולי--

• הוסף לסימניות
הבסיס טוב אך צריך שיפור.
את הויז'ואל להגדיל, לצמצם רווחים בכותרת.הרווח למטה למה הוא?
לפי מה שאני מבינה מהמודעה ניתן להשיג סכיני ויקטורוניקס אז מדוע את מציינת את זה בעיגול שוב? זה מיותר.
ועוד משו הפונט - למה קופצים לך הפסיקים?
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;641433:
הבסיס טוב אך צריך שיפור.
את הויז'ואל להגדיל, לצמצם רווחים בכותרת.הרווח למטה למה הוא?
ועוד משו הפונט - למה קופצים לך הפסיקים?
בהצלחה

מצטרפת....
בהצלחה....
(ונדמה לי שהפסיקים שקופצים זה לא הפונט זה רווח שנתת לפני הפסיק במקום אחריו, צודקת?)

אני חושבת שהכוון חיובי, בהחלט, אבל זה עדיין נראה כמו סקיצה ולא כמו מוצר מוגמר (ואולי זה אכן כך)
והפריע לי גם הצל של הכותרת, או שתסירי אותו, ואם את/ה רוצה שהאותיות "יקפצו" אז אולי צל פחות "מתפשט", ופחות רחוק...
אולי----

• הוסף לסימניות
הכיוון של המודעה חמוד. כקודמי הטיפוגרפיה טעונה שיפוץ.
רק הייתי מוסיפה את המקור למנהג. כי לא כל אחד מכיר ויבין במה מדובר.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה