כללי מודעות- עיצוב אירועים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1502693:
אין ספק שאם ח"ו יש לבעלי השמחה סיבה להיעצב, זה לא ייתן פתרון. אבל ע"פ רוב, אנשים שמחים ביום שמחתם וזה נותן ביטוי מקסימלי לשמחה.
חוצמזה, שמשהו חיצוני יכול להשפיע על הפנימיות, אם רוצים.

יש הבדל בין שמחה לבין הרגשה. הרגשה זה לאו דוקא שמחה.

אם היה כתוב מעצבים לכם את השמחה, אז זה בסדר, כי ארוע זה דבר שמח.
הרגשה יכולה להיות כמעט כל דבר....

• הוסף לסימניות
פרחים ועיצוב אצלי דווקא כן מעצבים את ההרגשה, אולי כי זה המקצוע שלי:rolleyes:
אהבתי מאד!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל התגובות...
אני אשנה בהתאם.

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאוד.

לא מוכנה לתת לאף מעצב לעצב לי את ההרגשה...
נכון שפרחים ועיצוב זה נותן הרגשה טובה וכו'
אבל עיצוב הרגשה נשמע לי מלחיץ.

• הוסף לסימניות
מיוחד ממאוד ויפה
דורש הסתכלות לראות מה יש במראה

• הוסף לסימניות
המודעות מעוצבות בטוב טעם ממש ממש יפה!

אבל כל שלושת המשפטים לטעמי לא מוצלחים זה נראה שניסו להדביק משפט לעיצוב

לפי דעתי כדאי לחשוב מחדש על כל המשפטים שמעצבים......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה