כללי מודעת פירסום לגרפיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;520951:
השם שלי מבלבל או הנושא של הפרסום שמיועד לגרפיקאיות יותר מגרפיקאי מסתיר משהו

זה עבודת פוטושופ

כנראה זה בעל שעושה לאשתו או משהו כזה

זה ממש לא מושך צריך לשנות כיוון לגמרי זה נראה שעשה את זה מישהו שלא למד
אם אתה לומד תמתין עוד כמה שיעורים והכל יראה אחרת
הרבה הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;521193:
ווואאייי!!! תמונות פשוט מעולות!!
כבר המוון זמן שאני מחפשת תמונות איכותיות בסגנון ולא מוצאת בשום מקום..
תוכלי לגלות לי מאיפה הם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;521210:
ווואאייי!!! תמונות פשוט מעולות!!
כבר המוון זמן שאני מחפשת תמונות איכותיות בסגנון ולא מוצאת בשום מקום..
תוכלי לגלות לי מאיפה הם?
גם אני מצטרפת לבקשה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת להערות הקודמות, ובנוסף- הנר הבודד מזכיר נר נשמה (!). זה חייב לבוא עם איזה פרח או משהו שקשור.
ותיקוני אנגלית:
eyebrow
gentle
professional עם f אחת
וכן מומלץ לכתוב you ולא u.

• הוסף לסימניות
בהחלט יפה!
אבל צריך להכניס קצת יותר דברים או מעבר צבעים כדי שיהי מעניין יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה