כללי מודעת פרסום, אשמח לחו"ד >>

• הוסף לסימניות
מודעה סוחפת!
מפריע לי המקף בין הרינה למס' טלפון,
אולי עוד רווח לפניו או נקודותיים?

• הוסף לסימניות
תוצאה מקסימה!
הייתי מנסה להעלות את הלוגו
ולהניח את המילים 'להפקה מושלמת' בסגול מעל הבודי טקסט

• הוסף לסימניות
התוצאה מקסימה!!!
(אין בכלל השוואה בין דוגמא זו לבין השתייים האחרות...)
למרות שאני עדיין חושבת שלגבי החלק החתון כן היייתי משאירה סגול עם הפס הפרדה בכתום ועליו הלוגו, זה שובר שגרה...
החלוקה של החלק התחתון הצבע קונטרסטי היא בנאלית ומוכרת....

העבודות שלך מקסימות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1416523:
למרות שאני עדיין חושבת שלגבי החלק החתון כן היייתי משאירה סגול עם הפס הפרדה בכתום ועליו הלוגו, זה שובר שגרה...
החלוקה של החלק התחתון הצבע קונטרסטי היא בנאלית ומוכרת....

העבודות שלך מקסימות!

מודה מאד על חוות דעתכם...

לדעתי הקטע התחתון כשהוא בכתום - מביא יותר אור לתמונה...

הנה הסופי בעז"ה >>>
צפה בקובץ המצורף 213263

קבצים מצורפים

• פרוג.jpg
    KB 77 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
הסופי-מקסים!

• הוסף לסימניות
חמוד מאד!!! משכנע מאד
(לדעתי הכתב אגוטריפ קצת הורס הוא כבר נדוש)
אבל בכללי העיצוב מהמםםםםםםם!
מוכשרת.....:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה