כללי מודעת פרסום לבגדי גברים

• הוסף לסימניות
אז אחרי שעברתי את מכבש פורום פרסום, אני אשמח לשמוע את חוו"ד של המעצבים בפורום.. זוהי מודעה שנעשתה בלחץ מהרגע להרגע, המיתוג כאן הוא גם כן חדש חדש.
אשמח לשמוע את דעתכם

קבצים מצורפים

• סקיצה מודעה סוף בין הזמנים-01.jpg
    KB 680.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!
א. נראה לי שהחלק העליון קצת מת.
ב. את הטקסט ליישר לשמאל.

• הוסף לסימניות
ראיתי את זה היום בעיתון...
וממש התלהבתי!

• הוסף לסימניות
הלוגו ממש מיוחד, ישר תפס לי את העין
המודעה נקיה מדי... וזה מדי אפרורי בעיני
למרות שיש לזה פונטציאל טוב מאוד
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
יש למודעה קו קצת נשי, ואני מבינה מזה שזו חנות לבגדי גברים שמבינים בבגדים ומותגים.
הגריד יפה והמיתוג מקסים.
אפשר קצת לשנות/ להחיות את החלק העליון.
הרבה הלצחה

• הוסף לסימניות
המודעה כרגע אולי קצת יבשה מדי כי היא ממש נעשתה מהרגע להרגע,
הקמפיין לחגים בע"ה יהיה מושקע יותר.

• הוסף לסימניות
שאלונת..
איך עושים את הרוכסן?

• הוסף לסימניות
הרוכסן מהשאטרסטוק..

• הוסף לסימניות
מהמם

• הוסף לסימניות
אהבתי - like

• הוסף לסימניות
אהבתי שהרוכסן רומז לצורה של הלוגו...

• הוסף לסימניות
לגברים אין רוכסן בבגדים. רק במכנסיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה