כללי מודעת פרסום לספר חדש

• הוסף לסימניות
סימן טוב, הרבה הרבה יותר יפה.

• הוסף לסימניות
ותודה רבה גם לgraphic על ההכוונה המקצועית והלבבית, ולכל היועצים הנאמנים. ערכתי את השינויים, אך לא נראה לי שכדאי להכהות את הרקע, ניסיתי ולא אהבתי.
להלן המוצר המוגמר.. (?)

קבצים מצורפים

• פלייר טעמו וראו 3.jpg
    KB 182.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
גם אני חושבת שצריך שהרקע יהיה מנוגד לצבע הספר כדי להבליט את הספר, אולי צבע סגול, זה גם רוחני- מתאים למסר של הספר וגם מנוגד לכתום שבספר
אבל חוץ מזה מושלם זה מילה עדינה...

• הוסף לסימניות
דווקא הצבעוניות בכריכה הראשונה שהעלת הייתה הרבה יותר מתאימה ומשתלבת עם הספר
לא?:confused:

נ.ב הכריכה של הספר מעניינת מאד ומושכת תשומת לב.

• הוסף לסימניות
לדעתי לא כדאי לעשות עוד שינויים ...לפעמים השינויים הרבים בסוף הורסים
העבודה מאוד יפה ומושקעת .
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ניסיתי רקע סגול, גם בהיר וגם כהה, זה בולע את הספר, וגם נראה פחות שייך לכל האווירה (התכלת מזכיר שמים, ומשתלב טוב). הלקוחה מתעקשת שיהיו "קרניים", אז שילבתי אותן בעידון, וגם רצתה שהטקסט יהיה יותר צבעוני.. מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• פלייר טעמו וראו.jpg
    KB 188.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מה עם להפוך, שהכחות יהיה מקדימה, והלבן מאחורי הספר?
אני חושבת שלבן מאחוריו עם פסים דקיקים של גוון אוף וויט פשוט יטיס אותו קדימה.
זה אם התמונה של הסכום משולבת ולא כתמונה אחת.
בכל מקרה, זה מאד יפה גם ככה.

• הוסף לסימניות
מקסים!

נראה לי שהקרניים בחוץ לא בדיוק ממשיכות את כיוון הקרניים שעל הכריכה. זה בכוונה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה