כללי מודעת פרסום

• פותח הנושא מש
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה לקחת לללקוח שרוצה מודעת פרסום שתפורסם בעיתונים על בסיס קבוע
(אחת לשבועים ליצור מודעה חדשה.
האם זה מחיר רגיל, או שיש הוזלה מסוימת כי זה משהו קבוע?
וא"כ מה המחירים?
תודה לכל העונים- זה ממש דחוף לי

• הוסף לסימניות
דבר קבוע יש לו הוזלה משמעותית (כמו כל דבר כשקונים הרבה מקבלים הוזלה). כמה בדיוק לקחת- תלוי בעשרות דברים, נא לתת יותר פרטים. גודל מודעה, ותק שלך וכו' וכו'.

• הוסף לסימניות
אני כבר בתחום 4 שנים, לא עובדת באופן קבוע אבל יש לי עבודות מזדמנות.
זה מודעה בגודל עמוד בדר"כ שמתפרסמת בעלון מקומי...
(מעבר לזה היא תיתן בהמשך גם כרטיסי ביקור, פלאיירים וכו')
אשמח אם תוכלו לכתוב לי הצעות מחיר, כי אני לא ממש מתמצאת במחירים ואני לא רוצה להידפק, בעבר התעסקתי יותר בעימוד ספרי לימוד

• הוסף לסימניות
תרשמו מחירים -
אני חייבת להחזיר הצעת מחיר...
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לפי מחירון פרוג,
זה נורמלי אם אבקש 350 ש"ח למודעה?
מדובר בעיקר במלל- זה סטודיו להתעמלות...

• הוסף לסימניות
ממש תודה עזרת לי מאד, אשמח לשמוע חוות דעת נוספת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה