כללי מודעת פרסומת עבור אולם אירועים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקשורת;358950:
החלק העליון יפה. היה כדאי להחליף פונטים (נראה לי מצהלות יכול להתאים פה. או בשימחע'ס של פונטייפ) ולפחות לדקק את הסטרוק.
הלוגו חייב פונט עדכני יותר, ואת הכוכבים שים על האותיות, לא ליד. החלק הכהה למטה עוד צריך שיפוץ קצת, למשהו שיותר יתאים לאולם אירועים..

לא הבנתי מה רע בפואמה?
אני אישית חושב שהפונט מתאים וזורם.

• הוסף לסימניות
הפונטים מנדולינה ואמרלד (אם אינני טועה) רק הורסים. המלצה שלי: חזור לפואמה. הרבה יותר מתאים.

• הוסף לסימניות
החום הזה לא משדר אולם שמחות.
וגם לא ממש משדר שמחה....
לך על לבן, סגול עמוק, בורדו
אם לילות לבנים - אפשר לעשות הכל בגוונים של קרם ולבן

• הוסף לסימניות
המודעה הזאת מתפרסמת מתישהוא?

• הוסף לסימניות
לא כל כך קשור - איך עושים את הנצנוץ הזה בנעל?

• הוסף לסימניות
אניחושבת שלא מתאים נצנוץ בנעל, נצנוץ הולך על חומר מבריק כמו כסף זהב זכוכית וכדו'-
הצבעים אומנם משדרים יוקרה אבל לא העיצוב, הוא קצת חסר!!!
את התמונות מאחורה שקצת יותר יראו כי אם שמים בטח רוצים שיראו אותם- וככה לא רואים כלום, וכן כל ההרמוניה לא משדרת טוב כ"כ

• הוסף לסימניות
אם עדיין אקטואלי - להחליף את הצבע החום הזה שמזכיר יותר "אירועים של פעם" מאשר "לילות לבנים" של היום...

• הוסף לסימניות
יפה. הייתי מורידה קצת ללמטה את התמונה של הנעלים.

• הוסף לסימניות
המודעה השניה מידי עמוסה נסו להחליף את החום אולי ליותר כהה שהיהיה יותר יוקרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה