כללי מודעת פרסומת עבור מקומונים.

• הוסף לסימניות
שימו לב, שבתנוחה הזו הכיפה אמורה ליפול.. :)

• הוסף לסימניות
ממש חמוד!
אני חושבת שכדאי לך לבחור סקלה ברורה של צבעים (למשל, אם הלכת על ירוק תפוח - אז שכל הירוקים במודעה יהיו ירוק תפוח..)

• הוסף לסימניות
חמוד מאד
צבעוניות יתר..
הייתי שמה את הכיפה הפוכה על הרצפה..

• הוסף לסימניות
יפה מאד , כנ"ל על הכיפה , המודעה מעבירה מאד יפה את המסר של הכיף הייתי מקטינה את ( לא יודעת איך קוראיםלזה אבל את המרובעים האלה שיש עליהם את הטקסט של המדריכה של וינגיט וכדו' לשים לב שהמלל לא יהי המעוות )

• הוסף לסימניות
יפה.
כנ"ל על הכיפה, ישר צורם. (זה נראה מודבק)

הפונט כתב-יד כדאי לשלב בעוד מקום. (אולי ב"להתראות" למטה)

• הוסף לסימניות
כבר ראיתי את הילד המקסים הזה מופיע במקומונים של בני-ברק במשך תקופה ארוכה
במודעות של מכון בשם קידס ספורט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי כהן;1094385:
כבר ראיתי את הילד המקסים הזה מופיע במקומונים של בני-ברק במשך תקופה ארוכה
במודעות של מכון בשם קידס ספורט

הוא מכור לכושר :p

מודעה אנרגטית!
פונט הכתב [עם מלכי לוריא] לא ממש קריא.
ומה בעניין הניקוד? נכון???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1094550:
הוא מכור לכושר :p

מודעה אנרגטית!
פונט הכתב [עם מלכי לוריא] לא ממש קריא.
ומה בעניין הניקוד? נכון???

לא. בומבה עם קמץ בב'

חני

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד המעבירה את התוכן בצורה נכונה.
מעניין שלא תמיד אני שמה לב לניקוד אבל כאן זה באמת בלט לי כותבים באמת עם קמץ בב'.

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את הפונט של "עם חני לוריא"
חוץ מזה -
נהדר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה