נכתב ע"י טל;353073:CHILDRENS
ולא
CHILDRENWS
גם מקובל לכתוב שעה 6:00 במקום 18:00
נכתב ע"י Eצוב;353236:אני בכלל לא נבהלתי מהתינוק, הגוף מתאים מאד לתינוק בן שנתיים. ולאלה שאמרו להחליף את הראש, אני בטוחה שהתינוק המצולם צולם במיוחד בשביל החברה, ולא לקחו גוף וראש והדביקו
בהצלחה
אה, אולי אבל עדיף לשים גרש, לא?נכתב ע"י sunshine;353302:Eצוב, ה-S של Childrens היא S של שייכות, רק חסר גרש- Children's.
לא 'עדיף' אלא צריך, וזה בדיוק מה שהיא עשתה מלכתחילה, רק שהשתמשה במקש הרגיל של ה' בעודה על מצב אנגלית, וכך התקבלה ה-w שיצרה את כל הסערה.נכתב ע"י Eצוב;353386:אה, אולי אבל עדיף לשים גרש, לא?
למחילת כבודכם, בא נעשה סדרנכתב ע"י Eצוב;353236:
מה פתאום! child זה ילד, children זה ילדים, בלי להוסיף S
חוץ מזה המודעה מדהימה, אני בכלל לא נבהלתי מהתינוק, הגוף מתאים מאד לתינוק בן שנתיים. ולאלה שאמרו להחליף את הראש, אני בטוחה שהתינוק המצולם צולם במיוחד בשביל החברה, ולא לקחו גוף וראש והדביקו
בהצלחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים