כללי מודעת פרסומת

• פותח הנושא pm
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
4 ימים בשבוע החנות פתוחה באותן שעות, האם לא נהוג בחו"ל כמו בארץ, לרשום שעות פתיחה ואז לציין שביום ג' וביום ו' פתוח בשעות אחרות ולציין אותן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טל;353073:
CHILDRENS
ולא
CHILDRENWS
גם מקובל לכתוב שעה 6:00 במקום 18:00
:eek:
מה פתאום! child זה ילד, children זה ילדים, בלי להוסיף S
חוץ מזה המודעה מדהימה, אני בכלל לא נבהלתי מהתינוק, הגוף מתאים מאד לתינוק בן שנתיים. ולאלה שאמרו להחליף את הראש, אני בטוחה שהתינוק המצולם צולם במיוחד בשביל החברה, ולא לקחו גוף וראש והדביקו:rolleyes:
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;353236:
אני בכלל לא נבהלתי מהתינוק, הגוף מתאים מאד לתינוק בן שנתיים. ולאלה שאמרו להחליף את הראש, אני בטוחה שהתינוק המצולם צולם במיוחד בשביל החברה, ולא לקחו גוף וראש והדביקו:rolleyes:
בהצלחה

אף אחד לא נבהל, (לרבים יש קרחים גם בגיל גדול)
רק הרבה יותר חמוד ילד עם שער,(למרות שהילד הנוכחי חמוד)
וגם אם התינוק צולם במיוחד זה לא סותר את זה שאפשר להחליף לו ראש...

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה!
הפוזה והילד בסדר גמור
מצטרפת לדעה שצריך את הלודו באדום ולא בבורדו,
בנוגע לשעות ולימים זה באמת נראה מיותר כל הפירוט הזה...

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה ומושכת. צבע הלוגו להחליף לאדום.

• הוסף לסימניות
Eצוב, ה-S של Childrens היא S של שייכות, רק חסר גרש- Children's.

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה! ומתוקה!
את הכיתוב בצד הייתי עושה רגיל ולא בבולד (מדי מושך את העין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;353386:
אה, אולי אבל עדיף לשים גרש, לא?
לא 'עדיף' אלא צריך, וזה בדיוק מה שהיא עשתה מלכתחילה, רק שהשתמשה במקש הרגיל של ה' בעודה על מצב אנגלית, וכך התקבלה ה-w שיצרה את כל הסערה. :)

• הוסף לסימניות
ממש יפה!!! צבעים עזים... ילד מתוק ממש מתאים שיציג את נעליו!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Eצוב;353236:
:eek:
מה פתאום! child זה ילד, children זה ילדים, בלי להוסיף S
חוץ מזה המודעה מדהימה, אני בכלל לא נבהלתי מהתינוק, הגוף מתאים מאד לתינוק בן שנתיים. ולאלה שאמרו להחליף את הראש, אני בטוחה שהתינוק המצולם צולם במיוחד בשביל החברה, ולא לקחו גוף וראש והדביקו:rolleyes:
בהצלחה
למחילת כבודכם, בא נעשה סדר
ילד - CHILD
ילדים - CHILDREN
נעלי ילדים - CHILDRENS SHOES
מילה עם חיבור מוסיפים S
ובלי גרש '

• הוסף לסימניות
או children shoes - המלה children משמשת כשם תואר
או children's shoes - המלה children משמשת כשם עצם וה apostrophy s מוסיפה שיוך
שתי האפשרויות נכונות, אולם הראשונה היא המתאימה יותר בהקשר זה.

• הוסף לסימניות
בהקשר הזה השנייה מתאים יותר CHILDRENS SHOES

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה