מודעת קומיקס

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות מודעת קומיקס, עבור פרסום כלשהוא,
יש לי כמובן את הרעיון שאני רוצה שיבינו מהסיפורון,
איך מוצאים רעיון לסיפורון שמעלה חיוך?
מחכה לטיפים.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תעלי ת'רעיון לסיפורון, וננסה לעזור :D

• הוסף לסימניות
הרעיון שלי הוא לפרסם חנות ולהגיד שיש בה הכל מאותו תחום.
ממש כל מה שצריך, לדוג' אם לקחנו חנות נעליים, אז יש שם לכל הגילאים ילדים נערות בחורים נשים אברכים וכו'.
וזה מה שאני רוצה שיבינו מהסיפורון הזה.

• הוסף לסימניות
תנסי לסדר משהו שפעם היתה בכל שכונה רק מכולת קטנה ומכרו בה: לחם, חלב, גבינה, ביצים, ואולי גם סוכריה.
היום... יש כבר בכל שכונה סופר גדול שבו מוכרים: לחם, חלב, גבינה, ביצים, סוכריות ומוצצים, ירקות וקטניות, כוסות עם צלחות, גם סירים ופיצוחים, תבלינים וחמוצים, מכשירי חשמל קטנים, ספרונים לילדים, בקיצור... כל מה שרוצים.

• הוסף לסימניות
מודעת קומיקס לא באה להעביר רק מסר, אלא גם לעורר צורך.
סליחה, כל מודעה באה לעורר צורך, אבל מודעת קומיקס מדברת על הצורך ועל הפתרון באופן מפורט יותר.

אחת הדרכים הבסיסיות והמוכרות ביותר היא להראות איך אנחנו מנסים להסתדר בלי החנות, ואז מגיע הפתרון הגואל בסוף הקומיקס עם השאלה: למה אתם הולכים לעשר חנויות נעליים? הכל נמצא כאן!
מעבר לזה יש עוד הרבה אפשרויות. זו התבנית הכי יסודית.

מה שחשוב הוא שהקומיקס יהיה משעשע, עם נקודת שיא כלשהי בסוף.

ועוד משהו ממש חשוב: מספר העסקים להם מתאים קומיקס הוא קטן ממספר העסקים המשתמשים בקומיקס בפועל, שזה אומר שהוא ממש ממש קטן. תבדקי טוב טוב אם קומיקס מתאים למותג שלך...

• הוסף לסימניות
רעיון לסיפור

נכתב ע"י מתענינת;916501:
אני רוצה לעשות מודעת קומיקס, עבור פרסום כלשהוא,
יש לי כמובן את הרעיון שאני רוצה שיבינו מהסיפורון,
איך מוצאים רעיון לסיפורון שמעלה חיוך?
מחכה לטיפים.
תודה מראש.

סיפור (שלא פורסם) שכתבתי לחנות יד שניה אולי יעזור גם פה:
שמעו סיפור (שאולי קרה באמת) 2 חברות נפגשות ברחוב בקריית ספר, "היכן קנית את החליפה?" שואלת חני את תמי. "לא תאמיני , פתחו פה חנות יד 2 חדשה מאז רק שם אני קונה". מתברר שגם חני כבר ערכה הכרות עם מציאסטור. הנכן מוזמנות להקשיב להמשך הפורום שמתנהל בין שתי החברות.

כותרת גדולה: למה נשות קריית ספר קונות יד 2
רואים תמונה של 2 נשים עם הרבה בלוני טקסט כל בלון מביא סיבה אחרת:

בגלל המבחר
במקום להסתובב בעשרות חנויות, אני מוצאת שם מגוון סגנונות, לכל המשפחה

בגלל ה"מותגים"
שם אני יכולה להשיג בגדים איכותיים שבחנויות עולים מאות שקלים

בגלל התקציב
יענקל שלי שיהיה בריא
כל שבוע אני צריכה לקנות לו חולצה חדשה

בשביל להתעדכן
אם לא מצאתי היום
אבוא מחר, כל יום מגיעה
שם סחורה חדשה

בלי חרטות
אני יכולה להרשות לעצמי
לקנות מה וכמה שאני רוצה.
ואם התחרטתי
מה כבר הפסדתי?

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;917015:
מודעת קומיקס לא באה להעביר רק מסר, אלא גם לעורר צורך.
סליחה, כל מודעה באה לעורר צורך, אבל מודעת קומיקס מדברת על הצורך ועל הפתרון באופן מפורט יותר.

אחת הדרכים הבסיסיות והמוכרות ביותר היא להראות איך אנחנו מנסים להסתדר בלי החנות, ואז מגיע הפתרון הגואל בסוף הקומיקס עם השאלה: למה אתם הולכים לעשר חנויות נעליים? הכל נמצא כאן!
מעבר לזה יש עוד הרבה אפשרויות. זו התבנית הכי יסודית.

מה שחשוב הוא שהקומיקס יהיה משעשע, עם נקודת שיא כלשהי בסוף.

ועוד משהו ממש חשוב: מספר העסקים להם מתאים קומיקס הוא קטן ממספר העסקים המשתמשים בקומיקס בפועל, שזה אומר שהוא ממש ממש קטן. תבדקי טוב טוב אם קומיקס מתאים למותג שלך...

קודם כל, תודה!:)
הסבר מפורט ומלא טעם.
זה שחשוב שהקומיקס יהיה משעשע עם נקודת שיא, זה אני גם יודע, ומתוך כך אני שואלת, איך מגיעים לרעיון טוב ומוצלח?
יכול להיות שזאת עבודה לסופרת?

ובקשר להתאמת הקומיקס לעסק, איך בודקים זאת? (לי נראה היה שזה מאוד מתאים לסגנון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה