כללי מודעת קריאייטיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוריה;1626533:

אה
ואגב דוריה -
המודעה שלך מגניבה. באמת יפה
אבל כ"כ שונה...

הוא אמר לי שהוא כנראה יפרסם כל מודעה בעלון אחר או משו כזה,
הוא רוצה את שתיהם.. :)

• הוסף לסימניות
אני חייבת לומר שהמודעה שעיצבת נורא יפה! שלי מסמיקה...
וגם שהסתדרת עם כמויות הטקסט בצורה ממש מעוררת התפעלות, אני רק ניסיתי לקצץ ולקצץ כי לא ידעתי איך לדחוף את הכול בצורה נורמלית ואת עשית את זה בצורה ממש חיננית, זה בכלל לא נראה עמוס, לכל דבר יש את המקום שלו
קנאת סופרים:)

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הראשונה.
אני אוהבת עיצוב נקי וחלק.
והיא גם משדרת יותר מקצועיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סבבה 5;1626524:
איזה קטע....
הלקוח הזה פנה אלי גם וביקש מודעה בסגנון כזה ציורי
(הוא סיפר לי שבמקביל הוא פונה לעוד משהי..)
אני פותחת ת'אשכול
והמילים כ"כ מוכרות לי :D

משעשע אותי איך אותו מוצר יכול להיות כ"כ כ"כ שונה.

חבר'ה - דעתכם!

(זה עוד באמצע... קחו בערבון מוגבל.
ואגב - בגלל שזה רבע עמוד המילים חייבות להיות גדולות וברורות. )

מצליח להגיע לתחומים רבים יותר ולאו דווקא שיניים.
מבחינה שיווקית זה חזק יותר.
מבחינה עיצובית-שתי המודעות מעוצבות יפה ומקצועי.

• הוסף לסימניות
אני לא פרסומאית אבל בדיוק למדתי משהו בקורס 'התנהגות צרכנים' והרגשתי שזה נוגע לכאן, אז אפשר לאמר משהו?
מרגיש שהמודעה פונה לשכבות הגיל המבוגרות- נכון?
מצאו שכאשר פנו אל מבוגרים בדרך של שלילה- הסחוס שלכם נשחק, השיניים שלכם מתנדנדות, אתם צריכים מלווה, זקוקים לאוכל רך ללעיסה.. הפרסומות לא עבדו! בני הגיל השלישי לא מעוניינים שיתייחסו אליהם כזקנים, נזקקים ומתפרקים.
לעומת זאת- פרסומות שהדגישו את הפן הצעיר שבהם, את ה'אתה אוהב חברה' ולא 'זקוק לליווי' את ה'מלא אנרגיה ורוצה להיות בכושר' ולא את ה'תרגילי פיזיותרפיה כדי שתוכל לצאת למכולת'- הצליחו בגדול!

אני מבינה שזה טקסט של הלקוח והכל,
אבל אף אחד, בשום שלב, לא רוצה לשמוע שהכל אצלו מתפורר- גם אם יש לכם דבק 2 שניות יעיל במיוחד.

• הוסף לסימניות
חברה
לפני שאתם משקיעים זמן בתגובות
כדאי קודם להתסכל בתאריך....

המודעה הזו כבר פורסמה מזמן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YG&K;2003602:
חברה
לפני שאתם משקיעים זמן בתגובות
כדאי קודם להתסכל בתאריך....

המודעה הזו כבר פורסמה מזמן!

חוו"ד ותגובות- זה משהו בסגנון של סיעור מוחות.
המטרה היא שניבנה מקצועית מכך.
לכן לא משנה התאריך.
ויש עוד הרבה אשכולות במגוון תחומים- שלא נס ליחם והם עדיין צוברים תאוצה וחיות.

• הוסף לסימניות
מודעת השן - נראה מקסים, אבל היה נראה לי בהתחלה כמו קריסטל שביר ולא כמו יהלום חזק..
המודעה השניה, יפה מאד, משדרת רכות, לא ברור לחלוטין מה היא מוכרת בלי לקרוא .וגם - לא הייתי שמה במודעה לציבור חרדי איור של כל הרגל ..

• הוסף לסימניות
מצחיק שהאשכול הזה קפץ פתאום
המודעה לוטשה בהרבה והמכירות בכל הארץ נוסקות אל על ב"ה,
על אף המלל המרתיע, כנראה שזה עובד (גם אני הייתי מאוד סקפטית בהתחלה אבל הלקוח עמד על זה)
מצרפת את המודעה הנוכחית

קבצים מצורפים

• מקסידן עומד 150 על 225.png
    KB 319.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
טשטשתי את היהלום בפנים כדי שלא יראו כפילות מהפוטושום של הקריסטלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה