כללי מודעת רחוב נוסח ספרד

• הוסף לסימניות
מצורף קובץ פרסום שצריך לרדת לדפוס מחר מה דעתכם האם קלעתי לטעם הספרדי?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 746.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אהבתי את האורנמנט בצד שמאל. מהמם מהמם!!! אותנטי מאד!! אולי אתה מנדב אותו בפתוח??...
ותסלח לי, מהשאלה המקדימה שלך עולה קצת נימה מזלזלת ב"טעם הספרדי", אני מוצאת את עצמי נפגעת בשבילם.

• הוסף לסימניות
למה צריך להפגע מהמילים בטעם ספרדי? מה זה שונה מהמילים בטעם חסידי??

בלי קשר לטעם צריך שיפוץ עמוק בטיפוגרפיה

• הוסף לסימניות
בכללי המודעה יפה, גם הצבעים.

אבל, שום דבר לא צועק בה, היא מדי עדינה.

מאחר וזו מודעת רחוב, אמור להיות מסר בסיסי שיוכלו לראות מרחוק, שיגרום לרצות להתקרב ולקרוא במה מדובר.
התמונה ברקע גורמת לטקסט לא להיות קריא.

• הוסף לסימניות
אוי, בבקשה בבקשה תתקן את התמונה של הרמב"ם, לכבודו של בעל ההילולא! (הפאות והזקן מגולחים, ה"י, וכבר הי'ה דיון בנושא פה) (אם אתה רוצה אשלח לך קובץ מתוקן, עשיתי לא מזמן עבודה עם תמונה של הרמב"ם)

העיטור בצד יפהפה
התמונה ברקע ממש פוגעת בקריאות הטקסט, וגם הפונט של "אערוך" וכו' לא קריא ולא מכובד.
את השלושה סימני קריאה הייתי מורידה, עדיף לשים שורה של טקסט יותר גדול ומודגש ולוותר על סימני קריאה.
ומצטרפת לפוינט - הכותרת לא מושכת, זה ממש חסר.
תקטין את כל הטקסט ותגדיל את הכותרת.

• הוסף לסימניות
לדעתי קלעת לטעם דרוזי נוסח טובא זנגרייה
סתאאאאם אל תפגע
זה נחמד

• הוסף לסימניות
להחליף דחוף את הפונטים. גם אני אהבתי מאד את העיטור בצד בכלליות זה באמת סגנון ספרדי

• הוסף לסימניות
כיוון שאני רואה שיצא זרם עיצובי חדש שנקרא: "סגנון ספרדי"
ואיכשהוא, לא סיפרו לי על זה ודי הופתעתי.
רציתי לשאול האם העבודה הבאה עומדת בתקנים המחמירים?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 62.4 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
העיטור יפה מאד. הפונט לא יפה. העקרון בסגנון ספרדי הוא, מלבד העיטורים והצבעים - סימטריה! מה שאתה שם בצד אחד - שים סימטרי גם ממול. העיטור למשל, שיהיה זהה משני הצדדים. התמונה למטה - שתעמוד באמצע וכו'. כללית - לפץ את הצבע הצהוב-זהב מסביב לבאנר למעלה. הכל לא מספיק גמור. אבל זה לא בעיה בשבילך לסדר.

• הוסף לסימניות
הסתר, עבודה יפה מאוד!
האימייל בצד כנראה איזה טעות.

• הוסף לסימניות
קאפירייטער<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_53535", true); </SCRIPT> זה ממש לאאאאאא סגנון ספרדי. אל תיפגע אבל ממש לא אהבתי.

מודעה עניה ולא מושכת בכלל...אנלא הייתי מעיפה לעברה אפילו מבטון!!

הסתר..מה שאת עשית מאוד יפה.(מי הוא זה הזמר הלז?) :)

ובאמת האימיל בצד הפוך.

• הוסף לסימניות
ממש לא דיברתי על הכיוון, על זה יש מחלוקת הפוסקים.
דיברתי על הגודל, הגופן, הרווח והמרחק.

• הוסף לסימניות
אני לא כ"כ אהבתי -לדעתי יש לשנות מדי מערבולת צבעים ועיטורים
הסתר הדיסק יפה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה