כללי מוורד לpdf

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ בוורד שאני צריכה לסגור אותו לpdf
זהו מצב נתון.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" /><o:p></o:p>
אשמח מאד אם תוכלי לעזור לי:
חיפשתי והתקנתי וניסיתי אבל כל תוכנה והבאג שלה:<o:p></o:p>
  • המדפסת של אדובי עושה לי כאילו היא סוגרת ובסוף פותחת לי קובץ כתבן שזהו תוכנו:
%%[ ProductName: Distiller ]%%
%%[ Error: TapuzMF-MediumA cannot be embedded because of licensing restrictions. ]%%
%%[ Font vendor (Alts) does not permit this font to be embedded in PDF. ]%%
[Warning] The font TapuzMF-MediumA could not be embedded because of licensing restrictions.
Text may display incorrectly on platforms that do not have this font installed.
%%[ Error: invalidfont; OffendingCommand: xshow; ErrorInfo: CharOffsets
Œƒ%%[ <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:smarttags" /><st1:place w:st="on">Flushing</st1:place>: rest of job (to end-of-file) will be ignored ]%%
%%[ Warning: PostScript error. No PDF file produced. ] %%
<o:p></o:p>
מה פירוש?<o:p></o:p>
  • התוכנה: PDF995. סגרה לי נראה לי בג'יבריש.
  • התוכנה: PDFCreator מוסיפה לי סימן מים על הדף.
  • היו עוד כמה אחת שינתה את הפונט בקיצור כל אחת והסיפור שלה. יש לכם רעיון לתוכנה שעובדת וסוגרת קובץ וורד לפי די אף????
תודה מראש לכל העוזרים!<o:p></o:p>

• הוסף לסימניות
יש בעיה עם ההרשאות של הפונט TapuzMF (כנראה שהוא ישן מדי).
תפני למסטרפונט ותבקשי גירסה נורמלית

• הוסף לסימניות
:confused::p:mad:

• הוסף לסימניות
זה התרגום של מה שכתוב שם:
שגיאה: TapuzMF-MediumA לא ניתן להטביע בגלל הגבלות הרישוי. ]%%
%% [ספק הגופן (Alts) אינו מאפשר בגופן זה להיות מוטבע ב-PDF. ]%%
[אזהרה] TapuzMF font-MediumA לא יכול להיות מוטבע בגלל הגבלות הרישוי.
טקסט שגוי עלול להציג בפלטפורמות כי אין זה מותקן הגופן. (באדיבות התרגום של גוגל)

בקיצור, הבעיה בגופן הספציפי הזה שעושה לך את הבעיות. את צריכה להחליף אותו. (בדרך כלל הגופנים עם הסיומת MF יעשו לך את הבעיות האלו.

• הוסף לסימניות
יש לכם רעיון מה אני עושה אחרי שביקשו ממני "כזה ראה וקדש" להדפיס?
הרי כבר הדפסתי להם פעם קובץ כזה עם הפונט הזה, יצאתי אותו לpdf. רק אני לא זוכרת עם איזה תוכנה. יש לכם תוכנה נורמלית לתת לי???

• הוסף לסימניות
תוכנה שאפשר לעשות 'המרה לעקומות' לטקסט. (להפוך את הטקסט לצורה) - בדרך כלל תוכנה גרפית.

• הוסף לסימניות
אז איך אני אעביר 150 עמודים מוורד לכל תוכנה גרפית כדי ליצא?????

• הוסף לסימניות
שי איזה? לא אחת מאלו המוזכרות מעלה.

• הוסף לסימניות
זאת. יתכן שניסיתם אותה אבל לא פירטתם אותה לעיל. אני מדפיס דרכה הכול. מעמודי אינטרנט ועד טבלאות אקסל.

קבצים מצורפים

• BullzipPDFPrinter.rar
    4 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
שי דרומי, זה גם מג'ברש לי את כל הטקסט!

• הוסף לסימניות
הבעיה היא לא במדפסות PDF אלא בהרשאות של הפונט.
צריך לשנות אותן - תפני למסטרפונט ותבקשי פונט עם כל ההרשאות.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא לא במדפסות PDF אלא בהרשאות של הפונט.
צריך לשנות אותן - תפני למסטרפונט ותבקשי פונט עם כל ההרשאות.

• הוסף לסימניות
תתקינ/י את המדפסת הבאה - Linotronic 630 v52.3 - דרך הוספת מדפסת של ווינדוס > תדפיס/י לקובץ ואז לזרוק את הקובץ שנוצר לדיסטילר.
למרות שיש בעיה עם הרשאות הפונט הספציפי שלך והטמעתו בPDF, המדפסת הנ"ל לא מטמיעה את הפונטים בקובץ הפוסט סקריפט אלא ממירה אותם לעקומות ולכן יש מצב שזה יעבוד..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה