כללי מוורד 2010 לאילוסטריטור

• הוסף לסימניות
קבלתי תמונות בקובץ וורד, ואני צריכה להשתמש בהן באילוסטריטור,
מה אני צריכה לעשות כדי להעביר אותן איכותיות?
נסתי העתק הדבק, ולא יצא איכותי.
יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
מוורד לייצא ל PDF ולייבא לאילוס'

• הוסף לסימניות
אני מנסה לייצא pdf , ההודעה הזאת קופצת, אני לוחצת כן, וזה מביא לי רשימה של אפשרויות סגירה בוורד, בלי pdf
מה זה אומר???

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 80.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אין לי כאן וורד 2010, אבל זכור לי שלחיצה ימנית על תמונה נותן לך אפשרות של שמירה בשם.
ולפני שאת שומרת כדאי לעשות אפס תמונה לתמונה כדי להחזיר אותה לגודל המקורי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה100;1493350:
אני מנסה לייצא pdf , ההודעה הזאת קופצת, אני לוחצת כן, וזה מביא לי רשימה של אפשרויות סגירה בוורד, בלי pdf
מה זה אומר???

בסה"כ מבקש ממך לשמור את הקובץ, לפני הסגירה ל-PDF.

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות כזאת בקליק הימני.
יש אפשרות שאשלח למישהו, והוא יסגור לי (2 קבצים)??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה100;1493358:
אין לי אפשרות כזאת בקליק הימני.
יש אפשרות שאשלח למישהו, והוא יסגור לי (2 קבצים)??

בשמחה :)

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הדרך הכי טובה לשלוף תמונות מקובץ וורד, זה לשמור אותו כדף HTML . זה יוצר תיקייה מיוחדת ובו כל התמונות שנמצאות בקובץ.

אין דרך טובה יותר.

• הוסף לסימניות
האפשרות הזו אמורה להופיעה לי כאן? כי אני לא רואה אותה....

קבצים מצורפים

• חחח.png
    KB 110.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
או לשנות את סיומת הקובץ לZIP ולחלץ את התמונות משם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה