ניק 136772
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
בהמשך חייו, לפני כן היה בגבעת רוקחהסטייפלר היה גר ברחוב רשב"ם 10.
בהמשך חייו, לפני כן היה בגבעת רוקחהסטייפלר היה גר ברחוב רשב"ם 10.
תלמד קצת היסטוריה.הסטייפלר היה גר ברחוב רשב"ם 10.
הייתם ? האם אפשרו לכם כניסה עם התינוק ?
באישור הזמנה שקיבלתי במייל כתוב שאין כניסה לתינוקות אני רוצה לדעת אם אוכפים את זה
הם נותנים להיכנס עם התינוק רק להשאיר את העגלה בחוץ הם בנו שם אוהל מיוחד לזה
ילדים ייהנו, יש שם רכבת ועיירה ממש חוויה
הבן שלי בן 5 שאלתי אותו בסוף הסיור מה הוא הבין?
הוא אמר לי רק תורה לשמה בכל הכוחות.
יש למישהו כרטיסים ל"חזון לדורות" למכירה? צריך 7 כרטיסים תודה
נא לרשום ב ayzoldan
האם מישהו היה שם? שמע על זה משהו?
מגיל 3לא ברור באתר מאיזה גיל צריך כרטיס
והאם יש אפשרות להשיג כרטיסים במחיר מוזל?
יש קבוצות גברים,נשים ומשפחותכמה נכנסים בכל קבוצה?
האם בהפרדה?
תודהיש קבוצות גברים,נשים ומשפחות
מה שבוחרים...
44תודה
כמה בקבוצה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים