מידע שימושי מוזיאון ידידי ישראל

• פותח הנושא noas
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו היה במוזיאון ידידי ישראל?
הבנתי שזה מוזיאון חדש עם מיצגים מעניינים
בנחלאות בירושלים
אבל אני לא יודעת אם זה מתאים לציבור שלנו

תודה

• הוסף לסימניות
הייתי השבוע במוזאון ידידי ישראל עם העבודה
בתחילה הוא היה נראה תמים ואז החלו לדבר שם על הנצרות והם רק מפארים את הנצרות
עמדתי בצד ולא המשכתי להקשיב
בדקתי לאחר מכן באינטרנט והחששות שלי התאמתו.
המוזאון הזה הוקם ע"י נוצרים אמריקאים, האמונה שלהם אומרת שהם יגאלו אחרי שהיהודים יתנצרו לא עלינו
וזה אומר הכלללל......
ולצערי הרבה בנות מהעבודה (חרדיות) לא שמו לב לזה בכלל
אני מקווה שהפרסום היה תשובת המשקל בשבילי שנכנסתי למקום הזה

נ.ב אני לא מזלזלת חס ושלום בחסידי אומות העולם שעזרו ליהודים והצילו אלפים מהם
אבל צריך קצת פרופורציה
בגרמניה היו 627 חסידי אומות העולם מתוך 79,375,281 תושבי גרמניה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שירה, מה הסיפור?
הבאת שני קישורים לויקיפדיה, אחד מהם מספר יפה על המוזיאון,
והשני לא קשור.
מה מפחיד אותך בזה שיש גויים שלא שונאים אותנו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה