• הוסף לסימניות
האם מכינים את זה עם יוגורט חמוץ רגיל?
זה לא הולך מתוק???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;1212871:
האם מכינים את זה עם יוגורט חמוץ רגיל?
זה לא הולך מתוק???

יש את הגרנולה המתוקה,
הפירות והסילאן
זה כבר נהיה ממש מתוק!

• הוסף לסימניות
אני גם חשבתי על הכיוון של גרנולה למשלוחי מנות,
אבל שמעתי שיש בעיה רצינית עם ברכה אחרונה על זה-
קוואקר אפוי-לדוג' עוגיות- זה לכאורה מזונות,
אבל כשזה לא "עיסה" -כגרנולה- פחות מכזית, מברכים "האדמה".

זו שאלה מה הברכה אחרונה על זה.

אל תקחו זאת למעשה,רק לתשומת ליבכם..

• הוסף לסימניות
מצד אחד - רעיון מאד יפה! וגם אסטתי!
מצד שני - אין "ענין" לשלוח מנות מוכנות דוקא?

• הוסף לסימניות
מי כבר עשתה ויש לה מתכון גרנולה מעולה??
ואיזה פירות אתן שמות? או שאתן מצרפות משהוא אחר?
חשבתי על יוגורט , גרנולה בשקית צלופן, ומה עוד? הרי פירות קיץ באמת הכי מתאימים ולא רוצה לתת משהוא שלא נותן תחושה אסטתית... לאנ חשוב לי שדווקא יתאים עם היוגורט אך שישתלב עם המשלוח.

• הוסף לסימניות
לתשומת לב-
יש בעיה גדולה של תולעים בגרנולה מוכנה, כך שמעתי ממוחה כשרות, יש בה גם פרות יבשים וגם הקוואקר עצמו שהוא צריך בדיקה, אבל פשוט מאוד להכין לבד, יש מתכון של קרייזמן ובטח עוד רבים אחרים.

אני מוסיפה בעיקר אגוזים, חמוציות וקוביות תפוח גרנד.

הכנתי בעבר גרנולה למשלוח מנות בתוך דלי מתכת או דלי קש מרופד בצלופן, ובתוכה השקעתי בקבוק חלב...

למי ששאל לגבי פירות למוזלי- תמיד אפשר להוסיף פירות משומרים חתוכים לקוביות- זה עמיד, טעים וצבעוני. (אפרסקים, אננס, שזיפים...)

• הוסף לסימניות
לכן אני באמת רוצה להכין לבד, יש לך מתכון?
-לא הבנתי איך השקעת חלב?
נכתב ע"י אפרתה;1222596:
לתשומת לב-
יש בעיה
גדולה של תולעים בגרנולה מוכנה, כך שמעתי ממוחה כשרות, יש בה גם פרות יבשים וגם הקוואקר עצמו שהוא צריך בדיקה, אבל פשוט מאוד להכין לבד, יש מתכון של קרייזמן ובטח עוד רבים אחרים.

אני מוסיפה בעיקר אגוזים, חמוציות וקוביות תפוח גרנד.

הכנתי בעבר גרנולה למשלוח מנות בתוך דלי מתכת או דלי קש מרופד בצלופן, ובתוכה השקעתי בקבוק חלב... -לא הבנתי איך השקעת חלב?

למי ששאל לגבי פירות למוזלי- תמיד אפשר להוסיף פירות משומרים חתוכים לקוביות- זה עמיד, טעים וצבעוני. (אפרסקים, אננס, שזיפים...)

• הוסף לסימניות
מתכון לגרנולה:
2 כוסות קוואקר גס
2\1 כוס שקדים קצוצים
4\1 כוס שומשום
4\1 כוס קוקוס
לערבב, לאפות 5 דקות בתנור שחומם מראש ל250 מעלות

30 גר' מרגרינה
4\1 כוס דבש
3\1 כוס סוכר לבן\חום
להמיס בסיר ולהוסיף קצת קינמון ומלח
לערבב בקוואקר יחד עם 2\1 כוס חמוציות

• הוסף לסימניות
לכן אני באמת רוצה להכין לבד, יש לך מתכון?
-לא הבנתי איך השקעת חלב?
לקחתי את הקרטונית של החלב/אפשר גם בקבוק והכנסתי אותו פנימה לתוך הדלי מתכת המלא בגרנולה והוא הציץ החוצה באלכסון, כזה... מובן עכשיו?

• הוסף לסימניות
ולחשוב שהרגשתי את עצמי מקורית עם הרעיון הזה :rolleyes: ....
הכנתי עכשיו פתק ברכה, מה אתן אומרות ? יש הערות ? בכיף :)

קבצים מצורפים

• purim2014.png
    KB 67 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
מהמם!
הכתום מדי זורח לי. אולי צבע יותר עדין?

• הוסף לסימניות
נראה לי מזלפים ולא זולפים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה