כללי מוכר לכם.... תבינו שזה אצל כולם

• פותח הנושא RE
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה שכל זה נכון...

יש לי גם כמה מעניינים:
אני: נו.. איך המודעה?
לקוח: יפה מאוד, פצצה.. אין עליך.... שלח לדפוס
אני: מקליד\ה...
לקוח: רק משהו בטקסט לא רץ לי טוב בעין תנסה לעשות משהו אחר..
---
לקוח: לא יודע משהו לא מסתדר לי זה לא זה.
אני: אוקי, דבר:--
לקוח: לא יודע, זה לא התפקיד שלי, בכל מקרה סומך עליך אתה המעצב.
אני: אוקי בכל אופן איפה הבעייה?
לקוח: לא יכול להצביע על זה. תסתדר לבד---!

ויש עוד הרבה!

• הוסף לסימניות
חזק
פשוט לבכות כמה שזה נכון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריהלי;2114182:
וואי ולי היתה לקוחה שעצבתי לה משהו וסוכם על מחיר מראש, ברגע האחרון היא אמרה שזה יקר לה "בעלה לא מרשה בסוף וזה יגרום לבעיות בשלום בית" אמרתי לה שהיא צריכה לשלם אז היא עונה לי "אבל עוד לא הדפסת את זה אז על מה אני צריכה לשלם?" ו"חוץ מזה את לא מבינה לבד שאני לא יכולה לשלם לך? אמרתי לך את זה כבר"-בסוף היתי כ"כ המומה שלא עשיתי עם זה כלום...:eek:

ההיית אומרת לה: אם את לא משלמת לי, זה יעשה לי בעיות בשלום בית :D

מה שנקרה ענה לכסיל כעוולתו :mad::eek::p

• הוסף לסימניות
ההית באה לקרתה במחיר ואומרת לה : "ב12 תשלומים זה ודאי לא יפר לך את שלום בית. את חייבת לשלם".

• הוסף לסימניות
משבוע שעבר:
מאד אהבתי את המודעה באנגלית פשוט תהפכי את השפה וזהו
מה זאת אומרת אין?
זה בא בכל פונט ככה!!!!
אז טוב תעשי לי את אותם פונטים יפים שבאנגלית שיש בכל מחשב
אותם בדיוק תעשי בעברית ממש אותו דבר

:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
17:42- לקוחה: ב18:00 אני צריכה לשלוח את העבודה, יש מצב שעד 17:50 זה מוכן לשליחה לדפוס?...
עושה לה משהו בשלוש דקות, ומודיעה לה מראש שככה זה יראה, ב17:50 אני מקבלת טלפון שאין לה כסף לשלם אז בסוף היא לא צריכה...
נו שוין...

עוד אחד: 'תוכלי רק לחלק את הכותרת לשלוש שורות במדרגות כאלה?.. :/'
'ותעשי כתב קצת יותר מעניין רק לכותרת ולשורה הזאת, ותגדילי את הכותרת ו..'
אחרי הסבר קצר על עקרונות עיצוב בסיסיים והבנה מצידה, שולחת לאישור,
היא: 'לא אהבתי את הרקע מאחורה, תנסי משהו אחר'
עושה משהו אחר, הלקוחה מאשרת.
יוצאת לרחוב אחרי שעתיים, רואה על הלוחות את המודעה עם הרקע הישן, בלי יישורים בסייסים שעשיתי רק בסוף לפני שסגרתי,
בלוח מודעות אחר - המודעה עם הרקע הסופי והיישורים.
ממ..

• הוסף לסימניות
עוד אחד: איירתי וקטורי ציורים על המשכן, הלקוח: אני צריך את הציור הזה של המזבח אותו דבר בדיוק רק מהצד השני, רק תעשי לו היפוך מראה...

• הוסף לסימניות
קיבלתי גם בעבר משהו דומה חלק מלמעלה... ערכתי חיפוש בסל המחזור ומיחזרתי ;)

קרדיט למי שהריץ למייל...

קבצים מצורפים

• קיבלתי במייל.jpg
    KB 134.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דג מלוח;2113866:
כל כך יפה, רק כל כך עצוב שלא מחקו שם את המשפט הצורם של חייבי הסקילה/חטאת שעיצבו את זה: פתוח בשבת...
היכן?

• הוסף לסימניות
משוגעים, רדן מהגגות!

תמשיכו לצחוק על לקוחות. תמשיכו.
הם נותנים לכם את הפרנסה ואתם פותחים עליהם אשכולות שלמים של בוז ולגלוג.
תחליפו את המילה לקוח ב"חרדי", ואת המילה גרפיקאי ב"יאיר לפיד" ותקבלו אשכולות שלמים של הסתה.
"העיקר לא לעשות סקיצה".

הלקוחות הם משוגעים
והגרפיקאים גם משוגעים!
כל העולם משוגעים.
- או אם תרצו, ישנם הרבה טיפוסים בעולם.

החכמה היא להבין את העולם ולדעת איך לעבוד בו שייצא לך משתלם, ושכל אחד יקבע לעצמו את הכללים מה משתלם לו ומה לא, ולא שתהיה שטיפת מוח מה מתאים ומה לא.
בדיוק כמו ש"יש עתיד" לא יחליטו מה טוב בשביל מערכת החינוך שלנו ומה לא.

לי אישית יש לקוחות שאשמח להשקיע עליהם סקיצות (לרוב לא).
בדיוק כמו שנדל"נ'יסט ישקיע בסקיצות של תוכניות של דירות להראות למשקיעים שלו.
הוא ישלם לאדריכל, ישלם הדמיה, ישלם הדפסות, הוא הרי מחפש משקיע, ובשביל משקיע צריך להתאמץ.
זה לא בדיוק אותו דבר כי שמה זה כסף גדול ופה זה כסף קטן, אבל גם ההשקעה כאן יותר קטנה.

גרפיקאי שעמוס בעבודה לא אמור לשבת פה ולקטר כל היום. בזמן הזה שיעשה סקיצה....

תפסיקו לעשות מהלקוחות עוכרי ישראל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י האורות;2114631:
תמשיכו לצחוק על לקוחות. תמשיכו.
הם נותנים לכם את הפרנסה ואתם פותחים עליהם אשכולות שלמים של בוז ולגלוג.
תחליפו את המילה לקוח ב"חרדי", ואת המילה גרפיקאי ב"יאיר לפיד" ותקבלו אשכולות שלמים של הסתה.
"העיקר לא לעשות סקיצה".

הלקוחות הם משוגעים
והגרפיקאים גם משוגעים!
כל העולם משוגעים.
- או אם תרצו, ישנם הרבה טיפוסים בעולם.

החכמה היא להבין את העולם ולדעת איך לעבוד בו שייצא לך משתלם, ושכל אחד יקבע לעצמו את הכללים מה משתלם לו ומה לא, ולא שתהיה שטיפת מוח מה מתאים ומה לא.
בדיוק כמו ש"יש עתיד" לא יחליטו מה טוב בשביל מערכת החינוך שלנו ומה לא.

לי אישית יש לקוחות שאשמח להשקיע עליהם סקיצות (לרוב לא).
בדיוק כמו שנדל"נ'יסט ישקיע בסקיצות של תוכניות של דירות להראות למשקיעים שלו.
הוא ישלם לאדריכל, ישלם הדמיה, ישלם הדפסות, הוא הרי מחפש משקיע, ובשביל משקיע צריך להתאמץ.
זה לא בדיוק אותו דבר כי שמה זה כסף גדול ופה זה כסף קטן, אבל גם ההשקעה כאן יותר קטנה.

גרפיקאי שעמוס בעבודה לא אמור לשבת פה ולקטר כל היום. בזמן הזה שיעשה סקיצה....

תפסיקו לעשות מהלקוחות עוכרי ישראל.

וואו איך הגעת לזה? עוכרי ישראל... יאיר לפיד..

כולה קצת צחקנו פה מההבדלים בהבנה בין גרפיקאים לאלו שנזקקים להם, ולא תמיד יודעים ומבינים את הכללים. בפועל כל אחד מגיב ללקוח שלו בצורה הנעימה וההוגנת ביותר, וזה עדיין מצחיק כשלקוחה מבקשת להוסיף פרחים ברקע למשל...

באופן אישי, היו לי לאחרונה זוג שרצה מיתוג של עסק מאד פשוט, שרצו למתג אותו בצורה יוקרתית ו'בוטיקית' כזו.. כבר בשלב הראשוני של קריאת השם ראיתי שכל רעיון שלי נדחה ב: "לא יודעת.. לא התחברנו.. לא יודעת מה כן.. את המקצועית .." וכו'.
וסיימנו את הסיפור בצורה נעימה ויפה
מותר להסביר לקוח שיש אנשים שלא מצליחים להבין זה את זה, ולהפנות אותם למישהו אחר.
(ולא, לא לקחתי להם כסף, למרות שהקדשתי לעניין פגישה ארוכה וכמה שעות טובות של מחשבה.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה