דרוש מידע מומחה מומלץ במרפאת עיניים של ד"ר לוינגר (חוץ ממנו)- מכירים?

• הוסף לסימניות
להסרת משקפיים בלייזר
בירושלים,
מחפשת המלצות על רופא אחר מלבד ד"ר לוינגר עצמו.

• הוסף לסימניות
יש כמובן את ד"ר דוייב שהוא מומחה מס' 1 אצל לוינגר
שווה להגיע אליו לפגישה!!!

• הוסף לסימניות
כנ"ל עשיתי אצל דוייב ומאד מרוצה!
הוא נחשב מספר 2.....

• הוסף לסימניות
לפי דעתך מיהו מס' 1
ולמה לא עשית אצלו?

• הוסף לסימניות
ולמה לא לוינגר בעצמו?
חשוב לי לדעת כי אני מתכננת לעשות שם הסרת משקפיים

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי אצל דוייב לפני הרבה שנים.
מרוצה מאד מאד!!!! (הרבה מבני משפחתי עשו גם אצלו)
בזמנו, לא היתה השתתפות מהקופה ואצל לוינגר עלה עוד 1000 ש"ח,
וגם אצל דוייב היו תורים יותר זמינים.

• הוסף לסימניות
ד"ר דוויב וד"ר לוינגר הם בתוספת של 1000 ש"ח (מאוחדת שיא). האם שווה להוסיף את הסכום?
אשמח אם יש המלצות לרופאים אחרים אצל ד"ר לוינגר (פה באשכול ראיתי המלצות רק על דוויב ולוינגר)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצל ד"ר דוייב, והייתי ממש מרוצה, רופא אנושי, מקצועי, נתן לי תחושה שאני בידיים טובות.
כשעשיתי את הניתוח (לפני 3 שנים) לא הייתה תוספת תשלום לד"ר דוייב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה